FASHION | NEW IN, BLACK BOOTS

donderdag, april 03, 2014

Zwarte schoenen, check. Zwarte laarsjes.... Uhm. Ergens, versleten, van 5 jaar oud. Tijd voor nieuwe dus! Sowieso moesten het enkellaarsjes worden. Ik ben 1.62 M en voor mijn gevoel lijk ik alleen maar korter als ik echte laarzen (als in; boven je enkel) aan heb. Het voelt gewoon alsof het lijkt of er een stuk van mijn been mist. En ja, dan lijk je korter. Anyway, enkellaarsjes dus. Ik ging op zoek naar een stoerder paar, maar dat wel casual gedragen kon worden.

Bij Invito zag ik een paar laarsjes voorbij komen die mij aanspraken. Online shoppen is een uitkomst voor velen, maar toch pas ik liever even de schoenen in de winkel. Ik ging lekker de stad in en paste zo'n drie of vier paar schoenen, haha.

Dit paar schoenen sprak mij toch wel het meeste aan. Ook zaten deze heerlijk! Normaal heb ik schoenen in maat 36, maar deze koos ik in maat 37. Omdat deze laarsjes geen rits hebben, is het model anders dan bij laarsjes die wel een rits hebben. In maat 36 vond ik het model niet comfortabel zitten.Tijdens mijn VIP shopping avond bij Invito koos ik dus uiteraard deze schoenen uit. Romy koos een ander paar. Haar schoenen lijken een beetje op deze, maar dan prachtige cut out boots. Ik ben in ieder geval super blij met deze baby's en heb ze al een paar keer aan gedaan. Ik kan ze perfect combineren met een skinny jeans of met een rokje. De mogelijkheden zijn eindeloos en daar hou ik van!

Heb jij zwarte enkellaarsjes?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Ik heb geen zwarte enkellaarsjes, eigenlijk geen één enkellaarsje maar vind deze wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn leuke laarsjes zeg! Ik heb ook enkellaarsjes met een hakje, ik ben dol op die dingen haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn zo leuk! Ik heb ze ook, ze lopen heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ze zijn zo leuk! Ik ben heel benieuwd naar een outfit hiermee jajaaa! En ik ben nog steeds superblij met mijn schoenen, en het was heel gezellig! Deze passen echt perfect bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, leuke schoenen ze lijken me echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb meerdere zwarte enkellaarsjes, maar deze laarsjes vind ik erg leuk. Echt mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS