FASHION | MIJN ZALANDO FAVORIETEN

vrijdag, april 25, 2014

Als ik tijdens een saaie les (waarschijnlijk van het vak onderzoek) de klas in kijk, zie ik op het laptop scherm van 6 op de 10 meiden Zalando of een andere webshop openstaan. Ook ik ben zo nu en dan schuldig. Het is gewoon fijn om even weg te dwalen en heel Zalando af te struinen tijdens een saaie les. Aan het eind van een schooldag verlaat ik het schoolterrein met een nieuwe wishlist. Vandaag heb ik twee wishlists gemaakt. Eentje met zwarte/grijze items die ik wil hebben en eentje met zomerse items.

Suède jasje Only / Tas Michael Kors / Cocktail dress Wal G / Schoenen Nike

Ook al is het buiten lekker weer, ik blijf gewoon zwarte items aanschaffen. Het is gewoon in kleur die altijd kan, toch? Misschien niet echt in de zomer, maar ik kan het gewoon niet laten. Momenteel heb ik alleen maar zwarte vestjes en een blazer. Ik wil al een hele tijd zo'n mooi suède zwarte jasje. De Michael Kors tas droom ik al een eeuw over. Ik was bewust opzoek naar een cocktail dress. Geloof het of niet, ik wilde juist geen zwart. Toch sprak dit mij dan juist weer aan, oeps. De Nike schoenen is echt een dingetje, iets waar ik overheen moet stappen. Airmax zijn al lang niet meer voor ''hardcore'' types. Iedereen kan ze aan!Helaas krijg ik de grijze achtergrond van deze afbeelding niet weg, help!
Tas Michael Kors / Horloge Nixon / Jurkje Vero Moda / Zonnebril Even Odd / Schoenen Aldo

Whoeps, is dat nou onderhand dezelfde Michael Kors tas? Ik kon het niet laten, zo'n tas is gewoon een droom. Het zomerse jurkje is echt super lief en ik zou hem zo dragen! Vroeger (drie jaar geleden telt als vroeger) droeg ik super veel jurkjes. Ze werden te klein en ik heb eigenlijk nooit echt vervangers gekocht. Ik ben toen meer shortjes gaan kopen. Maar jurkjes vind ik toch echt juist heel lief staan! Misschien toch even iets gaan aanschaffen. Wat de schoenen betreft, prachtig! Maar waarschijnlijk kan ik er niet goed op lopen, vooral niet als ik een grindpad zou moeten bewandelen. Vorige zomer heb ik een RayBan zonnebril gekocht, een piloten model. Deze vind ik echter ook super leuk! Ook al is die niet van RayBan. Het horloge is lekker simpel, zo iets zoek ik nog. 

Wat is jouw favoriete item?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat een leuke dingen hier zeg!
  Ik moet ook dringend eens zalando openen denk ik :D

  Ik volg je nu op Bloglovin', ik hoop dat je eens langs komt en hopelijk hetzelfde doet! :D

  Liefs,
  Rani - www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste items vind ik erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste combinatie is erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die handtassen en dat zwarte jasje zien er erg leuk uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, leuke outfits heb je samengesteld, ik vind zo alle twee heel leuk, maar ik zou toch voor de zomerse, 'summer time' kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen, vooral dat zwarte suede jasje en de zonnenbril! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wist helemaal niet dat je bij Zalando MK tassen kon kopen, ik ga er eens op kijken. Ik vind zelf summer time het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spullen heb je uitgekozen, love zalando :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS