FASHION | BE AN ICON

woensdag, april 23, 2014

Zoals jullie al konden zien, heb ik nieuwe laarsjes van Invito! Ik kon niet wachten om ze te combineren en heb vandaag de laarsjes gecombineerd met een panty, een strak zwart rokje en een zwarte cropped top.


Trui Pull & Bear / Rokje H&M / Panty Hema / Laarsjes InvitoOnderweg van het park naar huis (de foto's zijn gemaakt in het park) zagen mijn moeder en ik opeens een hele mooie vlinder. Ik zette snel mijn camera aan en kon gelukkig nog een foto maken van deze beauty.

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Leuke outfit!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schoenen zijn zo leeuk! I want them. :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke laarzen! Ik heb soort gelijke van P.i.u.r.e :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw, mooi gecombineerd, je laarsjes zijn echt tof! Net zoals je foto's, want wauw, wat zijn die mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke outfit en mooie foto's ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie laarsjes! Ik vind ze heel leuk gecombineerd zo, gave trui heb je Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi
  wat een gave outfit.
  en leuk gecombineerd met een panty.
  het staat je super gaaf.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  je hebt een leuk kledingsetje.
  is een panty niet te koud voor in april.
  en je hebt ook een gave blog.
  mvg cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS