BEAUTY | JOHN BEERENS SHOPLOG

dinsdag, april 01, 2014

Al een tijdje was mijn moeder nieuwsgierig geworden naar het merk Chi. Genoeg reden voor mij om haar eens op de webshop van John Beerens te wijzen. Terwijl ik op school zat, was mama een kleine wishlist aan het maken. Naast Chi wilde ze ook graag Silk Therapy van Biosilk kopen. Daar hadden we een tester van en die vonden we beiden erg fijn.Mama en ik wilde graag twee verschillende conditioners uitproberen. Ook kochten we er nog een Silk Therapy van 50ml erbij en voor mij in Tilburg eentje van 15ml. We gebruiken alle producten nu al een tijdje en zijn erg tevreden. 

De conditioners maken je haar super fijn en zacht. Het kammen gaat echt makkelijk na het wassen. Ook ruiken ze erg lekker en blijft de geur nog twee dagen lichtjes in je haar. De Silk Therapy is ook echt een uitkomst! Mijn haar is aan de onderkant niet meer zo mooi, haha. Ik had dit er in gedaan en niets aan mijn broer verteld... Opeens vroeg hij of ik mijn haar had geknipt of iets anders er mee gedaan had omdat het er goed uitzag. Hhahaha ;)

Hebben jullie ervaring met een van deze producten?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuke aankoopjes, ik heb nog geen ervaring met die producten. Maar ik ben wel benieuwd naar een review :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geen ervaring met bovenstaande producten van Chi, maar de Biosilk gebruik ik al jaren, ik kan ook echt niet meer zonder! Je haar wordt er zo zacht en glanzend van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik nog thuis woonde gebruikte ik weleens deze producten, ik had toen nog geen idee wat voor soort producten het waren ik vond ze lekker ruiken en ze werkte goed. Ik denk dat ik nu toch maar weer wat ga aanschaffen, want mijn haar mist het stiekem toch wel haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Producten waar je haar zacht van LIJKT te worden ja. Een en al crap deze producten. Verdiep je daar eens in, dat is tenminste interessant beauty nieuws..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind biosilk ook heel fijn spul, geen klitten meer en het ruikt heerlijk, alsof je net bij de kapper bent geweest. Chi infra treatment gebruik ik ook, ook dat vind ik super lekker ruiken en het blijft inderdaad een paar dagen hangen. En je haar wordt er niet slap van, ook wel fijn.

  Misschien "lijkt" het er dan wel zacht van te worden, zoals anoniem zegt, maar het ziet er sowieso een stuk beter uit en daar gaat het toch om vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar wat schiet je daar mee op? Dat het haar nu even goed zit? Het doet niks voor het haar, niks! Uiteindelijk wordt het haar slechter en slechter. En no hate maar deze producten zijn echt te duur gezien de troep die er in zit. Kijk eens bij de tuinen naar de producten van dr Organic. Daar zit niks slechts in. En dan krijg je tenminste waar voor je geld! Behalve als je bij je uitspraak blijft dat het je er alleen maar om gaat hoe het haar eruit ziet en niet hoe de conditie van het haar is. Groetjesss

   Verwijderen
  2. Zelf heb ik ook lang producten van Lush gebruikt voor mijn haar. Ik ga er vanuit dat dat ook ''goed'' is. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar een product waar mijn haar zacht van aanvoelt en goed door te kammen is.
   Mijn haar is in prima conditie. Ik stijl, krul en verf het niet. Föhnen doe ik af en toe.

   Iedereen heeft natuurlijk bepaalde wensen voor een product.

   Susan

   Verwijderen
 6. Ik wil al zo lang Biosilk kopen, maar ik heb nog best veel serums liggen dus dan vind ik het eigenlijk zonde. De conditioners lijken me fijn. <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS