BEAUTY | HEMA EAU DE TOILETTE, PASSIONATE

dinsdag, april 08, 2014

Hema blijft hun assortiment maar aanvullen. Deze eau de toilette was er al een tijdje en maakt deel uit van de ''Today I feel...'' lijn. In deze lijn zit ook een douchegel (€3,95) en een bodylotion (€2.95). Het idee van de ''Today I feel...'' lijn is dat je voor elke mood een andere geur kan kiezen. Dit zijn de moods: Dreamy, Marvelous, Strong, Energetic en Passionate. Ga je op date en wil je iets sexy's? Dan heb je geluk, ik review Today I Feel Passionate.


Het flacon is redelijk simpel, niet veel poespas. Ook de vorm is niet bijzonder, gewoon rechthoekig. Hij zit verpakt in een kartonnen doosje dat er precies omheen past. Naast dat er ''Today I Feel Passionate'' op de verpakking staat, staan er ook nog woorden als; Classy, Devine, Elegant en Mysterious. Op die manier krijg je nog een beter idee van wanneer je dit geurtje het beste kan dragen.

ondanks dat, draag ik dit geurtje ook gewoon op ''andere'' momenten. Don't judge me, hij ruikt gewoon erg lekker. Het is een warme geur die iets wegheeft van kruiden, bloemen en hout.

De geur blijft verrassend lang hangen! Als ik in de ochtend naar school moet, ruik ik het als ik in de middag uit ben nog best wel goed. Dat is zeker een pluspunt. Andere meiden zie ik op school nog wel eens even bij sprayen, ik hoef dat gelukkig niet met deze eau de toilette van Hema. Als ik tot in de avond wil ruiken naar dit geurtje, moet ik wel even extra sprayen.

50 ML / €15

Heb jij een item van de Today I Feel lijn?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik heb zo'n parfum eens een keer opgedaan in de hema (een andere), en ik bleef hem de hele dag ruiken. Super fijn, misschien dat ik hem nog ga halen. Deze lijkt me ook lekker ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me een heel lekker geurtje, ik zou hem denk wel willen kopen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel fijn ergens dat het flacon clean van uiterlijk is. Ben wel echt benieuwd naar de geurtjes van deze lijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van een geurtje van de Hema niet verwacht had het de hele dag zou blijven zitten, vooroordeel natuurlijk, ik was dan ook aangenaam verast dat de geur zo lekker is en idd de hele dag goed blijft ruiken. Ik heb dezelfde geur als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook geroken in de winkel vind hem erg lekker en toen ik in de avond thuiskwam rook ik hem nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans
  Entreprise Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/
  devis peinture salle à manger ma maison comme ikea 91 ile de france. devis dégâts ... Bonjour et bienvenue sur le site internet de l'Entreprise Peinture Déco !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze ook heerlijk! Ik heb de shower foam ervan ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS