LIFESTYLE | PERSVIEW FASHION PLANET

zaterdag, maart 08, 2014

Waarschijnlijk hebben jullie al reclames op de televisie gezien voor die nieuwe serie van Net5, Fashion Planet. Gebaseerd op enkel die reclame leek de serie mij al super leuk, maar afgelopen donderdag mocht ik naar de persviewing waar ik zelfs de eerste aflevering mocht zien!

Het verhaal - Fashion World is het meest toonaangevende modetijdschrift van Nederland dat met tegenvallende cijfers wordt geconfronteerd. Daarom wordt hoofdredactrice Jane Gargiulo (gespeeld door Marian Mudder) na vijftien jaar ontslagen en vervangen door de keiharde Rebecca Johansson (gespeeld door Manouk van der Meulen). Rebecca veranderd de naam Fashion World direct naar Fashion Planet. Met als motto; groot, groter, grootst.

Ellis Beers (gespeeld door Josje Huisman) is een meisje van het platteland, die niets liever wilt dan stage lopen bij Fashion World/Planet. Ze reist af naar Amsterdam voor haar sollicitatiegesprek. Het loopt allemaal iets anders dan verwacht en ze wordt direct assistentie van Rebecca.

Naast de hoofdrollen van Manouk van der Meulen en Josje Huisman, zijn er ook leuke bijrollen. Zo is ook Patrick Martens te zien in de serie, Michiel Nooter, Petra Laseur, Kim-Lian van der Meij, Jasmine Sendar en Tamara Brinkman.

Zelf vond ik het erg leuk om een nieuwe kant van Patrick Martens te zien. Zelf ken ik hem eigenlijk alleen maar van Zoop, haha. Hij speelt in deze serie een bitchy homo die de assistent van de assistent van Rebecca is.


De persviewing vond plaats in een club in Amsterdam. Het zag er allemaal mooi uit en we bekeken de eerste aflevering samen met de cast, op een groot scherm. Na het bekijken van de aflevering gingen we naar een andere ruimte, waar we foto' mochten maken. Daarna gingen we weer terug voor de interviews.

Het was wel even wennen om tussen mensen van RTL Boulevaard, NRC en andere grote bedrijven te staan. Ze waren best agressief in hun werk. Het was moeilijk om mezelf er tussendoor te wurmen om foto's te maken. Gelukkig heb ik wel een aantal kiekjes kunnen schieten.


Ik kan niet wachten om de serie te gaan kijken! De eerste aflevering is op dinsdag 11 maart om 21:30 op Net5.

Gaan jullie deze serie volgen?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Super leuk!
  Ik heb de reclame ook gezien en mij lijkt het is ook een leuke serie, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de nieuwe hoofdredactrice nogal nep vind acteren dat ze een bitch is, maar misschien is dat alleen in dat stukje...
  Maar ik ga in ieder geval kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben erg benieuwd! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt ontzettend leuk, ben benieuwd en ga zeker de eerste aflevering kijken!
  Wat gaaf trouwens dat je daar bij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ben heel benieuwd xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS