LIFESTYLE | PERSOONLIJKE PRAAT, MIJN GUILTY PLEASURES

zondag, maart 23, 2014

Persoonlijke artikelen vind ik altijd wel leuk om te schrijven. Ik kan lekker mijn hart luchten en mezelf zijn. De laatste tijd ben ik een gekke obsessie aan het ontwikkelen en dat bracht mij op een idee. Een artikel over mijn guilty pleasures. Gewoon over dingen waar ik stiekem van hou, of dingen die minder gewoon / normaal zijn.

Eten & drinken
Momenteel ben ik helemaal into de chocolade paaslolly's. Je weet wel, die redelijk platte chocolade lolly's in de vorm van een paashaas vrouw of mannetje. Waar de meeste waarschijnlijk met veel lol als eerst de oren eraf bijten, doe ik het anders. Deze paashaas gaat de hete thee in! Ik zet water op en maak een lekker kopje thee. Ik ga voor Turkish Apple met wat suiker en honing. Zodra de thee klaar is en in mijn kopje zit, doop ik de oren van de chocolade lolly in de thee. Wel snel, anders komt er chocolade terecht in mijn thee. Door dit te doen is de chocolade al aan het smelten, en krijg je het ultieme smelt genot van de chocolade.Tv programma's
Oké, hier komt ie. Zoals ik in de intro al zei, heb ik een of andere gekke obsessie ontwikkelt. Zeemeerminnen. Schamend in een hoekje deel ik met jullie de ontwikkeling. Het begon al jaren geleden. Zeemeerminnen waren leuk. Als ik op vakantie ging zwemmen deed ik alsof ik er een was en ik keek diehard naar H2O Just Add Water. Dat is een Australische serie over drie tienermeisjes die door een magische gebeurtenis zeemeerminnen worden zodra ze water aanraken.

Anyway. Ik ging alweer een tijdje terug oppassen bij mijn neefje en nichtje. H2O kwam op tv en mijn nichtje wilde het graag zien. Vol herinneringen aan mijn jeugd keek ik vrolijk mee. Eenmaal thuis deed ik er vrij weinig mee. Totdat ik het weer een tegen kwam op Teen Nick (onderdeel van Nickelodeon). Ik keek er weer naar, ergerde mij aan de Nederlandse + Belgische stemmen maar genoot toch stiekem.

Weer een tijdje later had ik een drukke dag gepland, maar brandde ik mijn hand aan het strijkijzer. Ik was vergeten dat ik hem had aangedaan, en pakte hem gewoon vast om te verplaatsen. Mijn schema gooide ik weg en het werd een dagje bankhangen. Tot mijn grote verbazing was H2O op tv. Ik ging kijken en daarna kwam nog een aflevering, nog een en nog een. Het was een hele marathon! Schaamteloos heb ik de hele middag liggen kijken.

Toen was het raak. Ik wilde meer! Op YouTube ben ik gaan zoeken, maar ik kan zo weinig vinden. Ik ben maar random afleveringen gaan kijken. Opeens kwam ik Mako Mermaids tegen. Het was een spin off van H2O. Zelfde locatie, zelfde zeemeerminnen uiterlijk. Maar dan anders. Ik vond al snel alle afleveringen en begon ze te kijken. Non-stop. Het is een leuke serie. Helaas ben ik nu al klaar, er is momenteel maar 1 seizoen. Maar ze zijn bezig met filmen van seizoen twee.

Blijkbaar staat alles van H2O en Mako Mermaids op NetFlix. Maar dat heb ik helemaal niet. Mijn huisgenootje/vriendin heeft het wel. En ze beloofde mij dat als ik mijn communicatieplan af heb, ik haar NetFlix mag gebruiken om te kijken!

Kleding & schoenen
Opeens krijg ik steeds meer zin om sneakers te kopen. En dan misschien zelfs wel AirMax. Ik heb al één keer één paar gepast. Ik vond ze super tof. Maar voor mijn gevoel past het gewoon echt niet bij mij. Maar dan kom ik opeens een meisje tegen waarvan je het niet zou verwachten... en dan heeft ze AirMax aan! Nou ga ik geen nieuwe schoenen kopen. Waarom? Momenteel heb ik daar het geld niet voor en heb ik ook helemaal geen nieuwe schoenen / sneakers nodig.

Op het gebied van kleding gaat mijn guilty pleasure uit naar een bonten jasje. Steeds vaker zie ik er meiden in lopen. Op het station, in de bus of in de stad. Het staat ze allemaal stuk voor stuk geweldig. Maar net als bij de sneakers, vind ik dit helemaal niet bij mij passen. Ik heb het dan ook nooit aangehad. Omdat ik bij voorbaat toch al enk dat het niet zal staan.

Haar & make-up
Als het aankomt op haar, dan heb ik deze guilty pleasure eigenlijk al een hele lange tijd. Waarschijnlijk al langer dan een jaar. Ik wil mijn haar namelijk graag roze. Flamingo / suikerspin roze. Het lijkt me zooo mooi. Echt een meisjesachtig maar toch een beetje stoer (Hallóó, als je het lef hebt om je haar roze te verven ben je stoer). Ik durf het gewoon echt niet. Het idee dat ik roze haar hebt, maakt mij aan de ene kant blij en aan de andere kant een beetje bang. Ik zit nu weer echt in zo'n fase dat ik heel erg aan het twijfelen ben om het toch te doen, haha. Als je ervaring hebt met roze haar of je kent iemand. Please let me know!

Bron
Overige
Op mijn kamer in Tilburg heb ik mijn verwarming vaak aan, heerlijk. Mijn huisgenootjes noemen mijn kamer de sauna. Ik heb het gewoon snel koud en hou daarom van warmte. Omdat ik het thuis vaak koud heb, vonden mijn ouders het wel een leuk idee dat ik een thermometer zou meenemen naar Tilburg. Op z'n warmst was het bij mij begin 25 graden. Oeps, dat is inderdaad wel erg warm! De ene keer vind ik dat fijn, de andere keer te warm.

Naast dit, is mijn laatste guilty pleasure mijn bed! Maar dan wel mijn bedje thuis. Die vind ik toch wat fijner dan die in Tilburg. Ik hou van lekkere warme en zachte dekens. Mijn bed thuis is ook een tweepersoonsbed, terwijl mijn bed in Tilburg gewoon voor een persoon is. Thuis kan ik dus lekker breed liggen en mijzelf helemaal in de dekens rollen.

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Wat een leuk stukje om te lezen ;D
  Ik vind roze haren wel leuk staan, maar het gaat er heel snel uit en dan is de kleur echt niet meer mooi, ik weet niet of je hier wat aan hebt.
  En 25 graden is inderdaad wel heel erg warm, pfffff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik zou maar oppassen met die verwarming, dadelijk heb je een enorme energierekening! Verder wel een leuke post :-) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te lezen, Turkish apple is nu mijn favoriete thee en de zemeerminnen heb ik pas geleden ook nog gezien haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Roze haren vind ik zo leuk! Maar omdat je de verwarming altijd hoog hebt denk ik dat je ook warm douched en daar kan gekleurde haarverf echt nii tegen xD zo veel ervaring mee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig stukje haha.
  Ik moet je eerlijk bekennen, dat ik ook een obsessie heb voor meerminnen. H2O kijk ik tegenwoordig ook haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vroeger wilde ik ook zo graag roze haar, niet suikerspin maar echt knalroze. Mijn ouders waren het hier niet mee eens en ik heb toen uiteindelijk alleen twee roze plukjes gehad en oh wat was ik er blij mee. Als je je haar wil verven moet je het gewoon doen. Iedereen die zijn haar verft krijgt er reacties over maar jij bent de gene die het draagt en moet het mooi vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen! Mijn dochtertje van 5 is helemaal gek op H2o en dat kijkt ze dus elke dag op Netflix ( ik deed het vroeger ook kijken haha) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat super leuk! Heerlijk geschreven!
  Ik heb je genomineerd voor een tag, kijk voor meer info op mijn blog!
  liefs,
  tjalyn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! Ik heb exact het zelfde met Air Max, vind het bij andere onwijs leuk, maar het past niet echt bij mij..
  En je roze, haren, als je het graag wilt doen, maar wees er wel zeker van!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS