FASHION | VIP SHOPPEN MET ROMY BIJ INVITO

zaterdag, maart 29, 2014

Afgelopen woensdag was het dan zo ver, de winnares van de Invito winactie, Romy, en ik gingen samen schoenen uitzoeken bij Invito te Tilburg! Romy kwam samen met haar moeder helemaal vanuit Groningen. Het was super leuk om haar weer te zien :)

De VIP avond begon pas om 18:00, maar wij waren om 16:00 al met z'n drietjes in de stad. Omdat ze zo ver moesten reizen, vonden we het wel leuker om eerder af te spreken. We gingen wat winkels in en uit, maar kochten niets. Tegen etenstijd gingen we naar een pizzeria om even te eten. Romy en ik namen een pizza margherita, haar moeder nam een uitgebreidere pizza. De moeder van Romy was superlief en betaalde zelfs de pizzeria!

Nadat we onze pizza's ophadden gingen we snel richting de winkels. Eenmaal aangekomen bij Invito, zagen we een rode loper liggen. Super leuk natuurlijk!  Binnen stonden er nog allemaal lekkere hapjes klaar en ook nog wat om te drinken. We snuffelde even rond, maakte foto's en gingen daarna serieus op jacht naar het perfecte paar schoenen.


Heel de winkel stond vol met mooie schoenen. Schoenen uit de oude collecties, maar natuurlijk ook uit de nieuwe collectie. We wisten niet waar we moesten kijken ;)


Stiekem hadden Romy en ik al een paar schoenen gezien die we leuk vonden. Het was dus tijd om ze te passen. Ikzelf heb maat 36, maar vond ze toch niet zo fijn lopen. Ik probeerde een 37, en tot mijn verbazing zaten ze toen wel goed. Over welke schoenen ik het heb? Dat is nog even een verrassing. Ik wil wel verklappen dat ze er hierboven tussen staan!

Romy heeft ook super mooie schoenen uitgekozen. Ik twijfelde namelijk ook tussen dat paar. Maar het paar dat ik gekozen heb, zat bij mij gewoon veel fijner.

Welke schoenen denk jij dat ik heb gekozen?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Heel erg leuk dat je daar was!! Ik vind alle schoenen van de foto's heel leuk. Ben benieuwd welke je hebt gekozen!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt als een gezellig middag/avondje:)!
  Ben benieuwd naar jullie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik vind de zomerschoentjes wel vrolijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Klinkt als een leuke dag :) Ben benieuwd naar je schoenen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vroeger shopte ik altijd bij Invito, ben er nu al in tijden niet geweest, ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik ben benieuwd naar wel paar schoenen het uiteindelijk is geworden! ^^

  xxx Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zag er super leuk uit! De schoenen die je laat zien zijn allemaal leuk dus ben benieuwd welke je heb gekozen.

  Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. ☺

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik ben benieuwd naar de schoenen die je hebt gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah superleuk artikel heb je er van gemaakt! Prachtige foto's en wat was het gezellig hih! Bedankt voor het leuke dagje lieverd, hopelijk tot gauw <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS