FASHION | MAAR DIT HEB IK ÉCHT NODIG

woensdag, maart 12, 2014

Heb je dat ook wel eens? Je gaat shoppen, of online kijken, je komt een heleboel dingen tegen die je graag wilt kopen en je bij jezelf gaat nadenken of je het wel écht nodig hebt. Dat doe ik steeds vaker, want het geld kan je maar één keer uitgeven. Vandaag show ik jullie drie items waarvan ik vind dat ik ze echt nodig heb.1. Een zwart hemdje. Ik heb er eigenlijk een heleboel, maar ze gaan snel stuk of lubberen uit. Daarom heb ik nieuwe nodig. Ik heb er momenteel twee die nog even meekunnen, maar stiekem toch ook weg moeten. Pff...

2. Of ik al een simpele zwarte skater skirt in mijn kast heb hangen? Shit, nee! Ik zie steeds vaker een kledingstuk waarbij ik denk ''Ohh, dit zal leuk staan op een zwarte skater skirt!''. Maar ik heb er gewoon nog geen.

3. Dit shirt heb ik niet echt echt nodig, maar ik zou het zóó leuk vinden als ik hem in mijn kast zou hebben hangen! 

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Een zwart hempje inderdaad, ik kan niet zonder.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww dat shirt is echt onwijs leuk. Ik heb het continu ik denk dat ik het nodig hebt maar eigenlijk heb ik het helemaal niet nodig haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja ik zag hem laatst bij je in een shoplog!
   Zooo jaloers :)

   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS