FASHION | H&M SHOPLOG

zondag, maart 16, 2014

Een tijdje geleden schreef ik al dat ik naar de persviewing van de serie Fashion Planet (Net5) ben gegaan. De serie is tot stand gekomen in samenwerking met H&M. Na de persviewing kreeg iedereen een H&M giftcard met daarop een tegoed van €20,00. Joyce en ik gingen direct het centrum van Amsterdam in, en ik maakte mij giftcard direct op.

Wat mij meteen opviel, was dat er buiten aangeplakt stond dat er 15% studenten korting was. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik geen idee heb of dat alleen in Amsterdam is, en of het alleen nu of altijd zo is. Als jij dat weet, laat het zeker eventjes achter in een reactie!


Als eerst kocht ik deze top. Ik hou van bloemetjes op kleding, vrolijk in bonte kleuren of iets donkerder. Deze mooie zwarte sheer top met bloemetjes erop kon ik daarom niet laten hangen. Hij heeft korte mouwtjes die een beetje zijn omgeslagen. De achterkant is super leuk, een beetje apart. Ik heb er foto's van gemaakt, maar op camera komt niet duidelijk over hoe het eruit ziet. Het is trouwens een cropped top. €14,95
Jeetje, de foto van de top en deze foto zijn vlak achter elkaar geschoten, maar het licht is bij deze erg anders. De rok is een zwarte skater skirt met aan de achterkant een rits. Door het licht lijkt deze rok misschien minder intens van kleur, maar hij is pikzwart. De rits is zilverkleurig. Voor mij was de rits niet nodig geweest, maar deze zat beter dan de skater skirt zonder rits. €14,95

Nu je dit zo leest denk je misschien ''Hé, die rok heb ik eerder gezien.'' Dat klopt! Ik plaatste even geleden namelijk een artikel met items die ik écht nodig heb, waaronder deze rok. Wil je dat artikel nog eens doorlezen? Klik dan hier.

Wat is jouw laatst geshopte H&M item?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Mooie aankopen Ik moet zelf nog op lentekleding-jacht gaan. Ben benieuwd waarmee ik thuiskom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, wat een schattige croptop!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! Zo'n zwarte skaterskirt is inderdaad handig, ik denk dat ik er ook een moet aanschaffen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke aankopen! En volgens mij is die studentenkorting overal, maar ik twijfel nu ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd hoe het je staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het zo ook kunnen kopen, zo leuk! Ik heb de skaterskirt ook, en volgens mij is dat mijn laatste aankoop van de H&M hih.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Die top ziet er prachtig uit!
  Door jou artikel krijg ik zin naar de h&m te gaan. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die top is leuheuk! :-) O en trouwens, volgens mij is die korting voor studenten steeds een tijdelijke actie. We hebben het in Nijmegen ook wel eens gehad maar dan is het na een tijdje weer weg. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wist het niet van de studentenkorting, altijd meegenomen!
  Erg leuke top en zwart rokje ook nooit weg, little black skirt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk shirtje! En ik houd echt van skater skirts. :) Mooie blog heb je! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS