BEAUTY | EYES OF THE DAY, GALAXY

donderdag, maart 06, 2014

Vandaag is de aller eerste keer dat er van mij een Eyes Of The Day online komt. Waarom? Omdat ik eigenlijk helemaal niet zo goed ben met het opmaken van mijn ogen. Ondanks dat ik een heleboel oogschaduw etc in mijn stash hebben zitten, gebruik ik het bijna nooit. Daar moest verandering in komen, dus vandaag mijn eerste EOTD!


Gezicht - Catrice camouflage 010 / Essence compact powder 04 / Essence Beauty Beats shimmer powder
Wenkbrauwen - Hema eyebrow kit 02 / Catrice eyebrow pencil 020
Lippen - Catrice ultimate colour 270
Dit was dus het moeilijkst van alles, mijn ogen opmaken. Voor mijn ogen heb ik best wel wat kleuren gebruikt in de hoop dat het een beetje op mijn galaxy blouse (zie hier) zou lijken.

Ogen - Essence eyeshadow base / Sleek Vintage Romance > romance in Rome, bliss in Barcelona, honeymoon in Hollywood, marry in Monte Carlo & pretty in pearls. / Essence get big lashes mascara / Catrice long lasting eyepencil 050 / Maybelline liquid eyeliner 

Zouden jullie vaker een EOTD willen zien?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wauw, wat een gave ooglook! Dit zou ik zeker vaker willen zien
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele mooie look gemaakt, dit wil ik zeker vaker zien!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je EOTD er erg mooi uit zien! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind hem goed gelukt! Prachtige look (:

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS