BEAUTY | DONUTKNOT MET VLECHT & STRIKJE

maandag, maart 10, 2014

Omdat ik het zo leuk vond om voor jullie een haar look voor jullie te maken, besloot ik direct om er nog eentje te doen. Dit keer is het een moeilijkere en had ik zelfs mijn moeder ingeschakeld. Als eerst ging ik dit kapsel uitproberen bij mama. Het idee was er, de uitvoering was echter een beetje belabberd. Maar goed, mama had nu in haar hoofd hoe het moest worden. We lieten het een paar dagen rusten, en het was tijd voor mijn moeder om het kapsel bij mij te doen.

(vorig haar artikel: vissengraat vlecht met strikje, klik hier)

Lipgloss Apocalips 501 Stellar / Top H&M / Vestje H&M / Strikje H&M


Jeetje, mag ik schaamteloos zeggen dat mijn moeder een natuurtalent is? Dit is namelijk haar eerste poging! Ik vond het gelijk goed genoeg voor de foto's. De vlecht had iets eerder kunnen beginnen, maar dat is gewoon een aandachtspuntje voor de volgende keer. Tenminste, als mama dat goed vindt ;)


Een haardonut heb ik al eeuwen lang in bezit. Ook maar in één grootte. Meer heb ik er niet nodig. Het is niet alsof ik dagelijks een donut in mijn haar doe. Ik vind het gewoon moeilijk om bij mijzelf te doen. Ben ik nou zo slecht daarin? Ik denk van wel. Mama heeft de vlecht gemaakt én de donut erin gedaan. Whoeps.

Wat vinden jullie van deze hair look? 

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Leuk! Ik heb deze haar look ook een keertje gedaan, staat ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je heel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Suus, de volgende keer zal ik nog beter mijn best doen en eerder beginnen met de vlecht. Het staat je in ieder geval erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit staat je goed zeg! En wat knap van je moeder dat ze dit in één keer hebt gedaan, zou mij niet lukken haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt heel leuk! Dat vlechtje en het stikje maken het echt af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig resultaat! Knap en mooi gedaan. Ik ben trots op mijn dochter en kleindochter.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super schattig gedaan, vooral dat strikje maakt het helemaal af!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt superleuk, dat vlechtje met de knot! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je heel erg leuk! ook mooi met het strikje en de vlecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik echt heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze is gaaf! Super leuk, staat je ook heel goed <3


  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit heb ik zo vaak geprobeerd maar het lukt me echt niet, ook anderen hebben er moeite mee bij mijn haar, helaas. Het staat zo leuk! Als ik je weer eens meet kun je mijn haar doen hahaha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk zo'n donut knot! Ik wil ik al een tijdje een hebben. De vlecht en het strikje erbij zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS