BEAUTY | ACTION FULL FACE REVIEW

dinsdag, maart 18, 2014

Vandaag een groot review van MAX, beter bekend als de make-up van Action. Ik kocht een bb cream, een lippenstiften setje, een setje met vier oogschaduw kleuren en een leuke blush. Genoeg voor een full face look. Helaas ben ik mijn bonnetje kwijt. Maar de producten kosten niet meer dan €2,00 per stuk.

BB Cream

De bb cream heb ik gekozen in de lichtste kleur. Mijn huid is erg bleek, en ik heb vaak moeite met het vinden van een lichte foundation of bb/cc cream. Ik schrok een beetje toen ik de crème uit de tube kneep, hij stinkt namelijk wel een beetje. Ik smeerde het toch op mijn gezicht. Voor mij gevoel voegt deze bb cream niets toe aan mijn gezicht en het om kleur en egaal maken gaat.

Blush, 862 Rose

Deze blush verraste mij door haar dubbele bodem. Je kan namelijk de blush zelf nog omhoog klappen en er komt een brush tevoorschijn. Die brush heb ik dan ook gebruikt voor het aanbrengen. Dat deed de kwaliteit al helemaal niet ten goede. De haren zijn te stug en de blush begon te korrelen. Zoals je goed kan zien niet alleen in de verpakking zelf, maar ook op mijn hand.

Lippenstift, Pink Blush

Oeps, van deze lippenstift heb ik helaas geen foto gemaakt. Maar ik denk dat iedereen ze wel kent. Die zilveren vierkante huls en per twee verpakt. Anyway, dit is de kleur Pink Bush. Een mooie zwachtroze kleur met een glans. De lippenstift is erg romig. Persoonlijk hou ik daar niet van. Hij verdwijnt snel van mijn mond.

Oogschaduw, 424 Champagne Rose


Als laatst testte ik de baked eyeshadow. Vier prachtige kleuren waarvan ik ze dolgraag wilde gebruiken. Ook hierbij zat een eigen applicator. Deze is nog kleiner dan die voor de blush. Volgensmij zo'n anderhalve centimeter handvat. Net als bij de blush, gebruikte ik bij de oogschaduw de bijbehorende applicator. Deze is erg onhandig in gebruik en laat zeker te wensen over. Waardeloos. De kleuren van de oogschaduw zijn echter prachtig en het pigment verraste mij.

Conclusies - De bb cream gaat helaas de prullenbak in. De blush zou ik nog eens moeten proberen met mijn eigen blush kwast. De lippenstift gaat de bb cream achterna richting prullenbak. En de oogschaduw? Ik denk dat ik die nog even hou en eens probeer aan te brengen met mijn eigen tools.

Hebben jullie MAX make-up?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Wat een leuke producten alleen ik vond de bb cream niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de BB cream, hopen dat de blush beter is met een eigen kwast. De oogschaduws vind ik ook erg mooi veel pigment zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke review, ik was er al altijd benieuwd naar! Jammer dat zoveel producten slechte kwaliteit hebben. De oogschaduw daarin tegen lijkt me heel goed te werken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die oogschaduw zo slecht blijven zitten :(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS