,

LIFESTYLE | WIN! VIP SHOPPEN BIJ INVITO

maandag, februari 24, 2014

Je kan maar nooit genoeg schoenen hebben, toch? Dat geldt in ieder geval voor de meeste vrouwen. Ook ik val onder die categorie. Nog niet zo lang geleden heeft mijn vader nog een extra schoenenplankje voor mij moeten maken, oeps. Anyway, de mooiste schoenen vind je toch wel echt bij Invito!


Lijkt het je leuk om samen met mij VIP te shoppen bij Invito? 
En gratis schoenen te mogen uitzoeken?!

Let dan goed op! De shopping night is op woensdag, 26 maart, van 18:00 tot 21:00. Voordat je mee doet aan de winactie, is het slim om er zeker van te zijn dat je dan zeker kan. Zelf zit ik op kamers in Tilburg. Dus we zullen naar een filiaal daar in de buurt gaan. Dat kan in Tilburg zelf zijn, Breda of Den Bosch. Het is dus handig als je een week OV zou hebben. Dat is uiteraard niet verplicht. De reiskosten zijn wel voor jezelf.


Wat moet je doen?
Om mee te mogen doen aan deze winactie, moet je de Facebook pagina van Invito liken via Facebook. Stiekem ben ik heel erg benieuwd wat jouw favoriete paar van Invito is! Daarom vind ik het ook leuk als je in de comments een link plaatst van jouw favo schoenen.

Wat mag je doen?
Wil je nou heel graag een VIP avondje met mij shoppen en gratis schoenen uitzoeken? Dan zijn er een aantal dingen die je kan doen voor extra punten! Als eerst zou ik het leuk vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin' +2. En kan je bijvoorbeeld mij volgen via Twitter (klik) +1. 
Voor een nog grotere kans kan je ook iets Tweeten over deze winactie. Voor +2 Tweet je de volgende tekst: ''Ik maak kans op een avond VIP shoppen met @SusanWijdemans bij #invito! Check www.ishootlovee.com en maak ook kans!''
Verder zijn er nog twee mogelijkheden voor extra punten. Zo kan je mij ook nog eens volgen via Instagram (Susan Wijdemans) voor +1 punt extra. 

Niet vergeten...
- Laat in de comments jouw e-mail adres achter! Anders is je deelname niet geldig.
- Laat ook achter wat je gedaan hebt om mee te doen (in verband met extra kans)
- Laat een link achter van jouw Tweet.

Belangrijk!
- Deze winactie sluit op 16 maart.
- De winnares krijgt vanzelf van mij een bericht
- Als je wint, en je reageert niet binnen 3 dagen, moet ik een andere winnares loten

You Might Also Like

21 lovely comments

 1. Super gaaf! Tilburg is helaas te ver weg voor mij... Ik woon in Zuid-Holland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie maar ik sla over. Heb even bij invito gekeken en hun schoenen zijn niet echt iets voor mij!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke winactie maar Tilburg is voor mij echt iets te ver reizen. Ik sla hem over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuke actie, heb alleen geen ov kaart en dan worden de gratis schoenen toch een beetje prijzig, jammer voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, wat een leuke actie. Ik heb geen OV-kaart, maar Tilburg is nog wel te doen. Mijn keuze: blauwe sneakers; http://www.invito.com/catalog?params=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C{catalog01_dames}%2fpr_productgroup%3E{sneakers}%2f70.0%3Cva_salesprice%3C140.0%2fpr_colortext%3E{blauw%3bbruin%3broze%3btaupe}%26fh_lister_pos%3d2%26fh_user_date%3d20140225%26fh_refview%3dlister%26user_time%3d02250018%26fh_sort%3d-pr_intakedateasnumber%26fh_user_date%3d20140225%26channel%3dDesktop%26fh_secondid%3d07283609&variantid=07283609380. Gedaan: verplichte deel, en Twitter (inclusief tweet).
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee! Favo schoenen: http://www.invito.com/dames/slippers/dames-invito-slippers-sandalen-bruin-luipaard-07262042 Ik heb je blog geliked, ik volgde je al op twitter en instagram :) En ik doe mee met deze actie omdat een vrouw nooit te veel schoenen kan hebben <3 Mijn e-mail adres heb je al hihi XX Frennie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Susan! Lijkt me super gezellig om weer een keertje af te spreken, bij te kletsen en samen te shoppen. :-) Daarom doe ik mee met jouw leuke give-away. Den Bosch zou voor mij het handigst zijn maar we kunnen het altijd nog overleggen. Ik heb de volgende dingen gedaan:
  - Ik volg je via Bloglovin'
  - Ik like invito via Facebook
  - Ik volg je (of jij moet het nog accepteren eigenlijk) via twitter
  - Hier is mijn link naar de tweet: https://twitter.com/kikkerkiki/status/439846288046424065
  - De volgende schoenen vind ik het leukst: http://www.invito.com/dames/veterschoenen/dames-clarks-originals-boots-veterschoenen-veterboots-hoge-veterschoenen-zwart-07281154
  - mijn e-mail is info@kikielise.nl

  Nou wie weet tot de 26e! Ik ben benieuwd. ;-)
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat het voor mij te ver is anders had ik graag met je gewinkeld ;) Succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een geweldige winactie Susan! Ik doe zeker mee (:

  Jou volgde ik natuurlijk al lang via bloglovin en ik heb het artikel meteen geliked. Invito volgde ik ookal via facebook (: Zo volgde ik jou ook via twitter en heb ik meteen even getweet. Via Instagram volgde ik jou ook al haha ;p

  Dit zijn denk ik mijn favo schoenen, maar ik verander toch om de dag van gedachte haha:
  http://www.invito.com/catalog?params=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7bcatalog01_dames%7d%2fpr_productgroup%3E%7bboots%3blaarzen%3bsneakers%7d%26fh_refview%3dlister%26fh_user_date%3d20140302%26fh_lister_pos%3d43%26user_time%3d03021435%26fh_sort%3d-pr_intakedateasnumber%26fh_user_date%3d20140302%26channel%3dDesktop%26fh_secondid%3d07281143

  Iedereen succes met de winactie! Mijn mail is: littlefashiolista@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa ik doe toch mee! Ik volgde je natuurlijk al op bloglovin' twitter en instagram en heb nu ook de facebook van invito geliked. Oh en mijn email voor de zekerheid; beamingbeautynl@gmail.com

  Mijn favoriet: http://www.invito.com/images/catalog/product/343x343/07278014_01.jpg

  x Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou heel erg graag mee willen doen, dit is echt een droom!

  http://www.invito.com/dames/enkellaarsjes/dames-invito-laarzen-enkellaarsjes-enkellaarsjes-zwart-07281174

  Of deze:

  http://www.invito.com/dames/enkellaarsjes/dames-invito-laarzen-enkellaarsjes-enkellaarsjes-cognac-07288864

  Omdat ik zulk soort nog niet heb en er naar opzoek ben! Maar eerlijk gezegd: i can't choose!!

  Ik volg je overal en ga erover tweeten! LEUK!!

  E-mail: mevrouwbaan@gmail.com
  Twitter: @HPDJ_X daar kun je de Tweets zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, wat een onwijs gave winactie! Ik zie je posts regelmatig voorbij komen in de blogger-topics, maar ben tot nu toe toch best wel een 'lurker' geweest. Tot nu! Want met schoenen maak je mij zo ongelofelijk blij :D
  Ik heb natuurlijk ook meteen gezocht welk paar ik misschien wel zou willen kopen als ik mocht winnen, en kan niet kiezen ;) Ik vind deze hoogehakte sandalen echt prachtig (én helemaal lente-proof, niet onbelangrijk!) http://www.invito.com/dames/dames-invito-pumps-heelsandals-cognac-07278014
  Maar deze zwarte enkellaarsjes zijn écht anders dan mijn andere zwarte enkellaarsjes en heb ik dus ook echt nodig ;) http://www.invito.com/dames/dames-invito-laarzen-enkellaarsjes-enkellaarsjes-zwart-07281158 Ik vind ze lekker stoer en toch heel vrouwelijk en daar hou ik van!
  Om nog meer kans te maken op deze geweldige prijs heb ik natuurlijk alles gedaan wat ik kan doen: ik ben je gaan volgen via Bloglovin' en via Twitter, én heb natuurlijk getweet: https://twitter.com/solidewij/status/443462719187193856
  Verder ben ik je ook meteen via Instagram gaan volgen en heb ik me ook geabonneerd op je YouTube-kanaal ;)
  Mijn emailadres is solidewij@gmail.com
  Succes aan alle andere meiden die meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk ik doe mee :)
  Ik volgde je al via Bloglovin en GFC. Nu ook via Instagram en Twitter. Ik ga deze actie ook tweeten.
  Ik weet al precies welke schoen ik wil namelijk :
  http://www.invito.com/dames/enkellaarsjes/dames-invito-laarzen-enkellaarsjes-enkellaarsjes-zwart-07281158

  Hierbij mijn link van twitter:
  https://twitter.com/FabulousstyleWS

  Super leuk! Nu fingers crossed! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews


  BeantwoordenVerwijderen
 14. OMGGGG! Ik heb net schoenen gekocht maar omg er was een paar die ik zo graag wou.
  Oke oeps, heel lullig, ik las net het blogger groepsgesprek bij/terug (van lang geleden ja) en je zei dat je een winactie had, en nu 4 daagjes voordat die sluit reageer ik nog even! Straks even je blog terug lezen *oeps*, maar oja! Ik doe zeker mee met je winactie, en wat als.. als ik win kan ik nog optijd een treinkaartje kopen bij de Albert Heijn en naar Tilburg (faal geen idee waar het ligt) komen! Ik wist niet eens dat je twitter had, maar ik volg je nu (als je me wilt accepteren ;)), ik volg je blog volgens mij via een ander account maar wachtwoorden zijn moeilijk dus nu volg ik je blog via bloglovin, je bent de eerste die ik volg met mijn nieuwe bloglovin account, hopen dat ik nu ingelogd blijf of mijn wachtwoord niet vergeet. Mijn tweet: https://twitter.com/Muchable/status/443813292000436224. Even duimen en oja niet vergeten mijn email: muchable@hotmail.nl Ik heb de facebook pagina van Invito geliked en mijn favo paar schoenen (toevallig net geplaatst op mijn blog); Mijn Dr Martens; http://www.muchable.nl/2014/03/mijn-nieuwste-aanwinst.html


  Als het goed is heb ik alles gedaan. Ik ben een beetje overenthousiast.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke idee! Ik doe mee:). Mijn email adres is merce_simons@hotmail.com.
  Ik volg je op Facebook en je blog

  Succes met je winactieee

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi,
  Ik heb Invito geliked op fb, jou op bloglovin' en ik volg je op twitter. Ook heb ik je geretweet alleen kan ik daar geen link van sturen omdat je profiel afgeschermd is, ik ben @beautylein_
  Onder die naam volg ik je ook op Instagram.
  Mijn emailadres is: beautylein@hotmail.com

  Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo deze schoenen vind ik wel gaaf eigenlijk!

  http://www.invito.com/heren/heren-sperry-sneakers-veterschoenen-instappers-lage-sneakers-lage-veterschoenen-casual-veterschoenen-bloemenprint-07110211

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Martijn_@hotmail.com
  Ik heb invito geliket, je gevolgd op Bloglovin', ik volg je op twitter, ik volg je op Instagram.
  https://twitter.com/Martijndiertje/status/445298693093478400

  Mijn favoriete paar:
  http://www.invito.com/heren/heren-sperry-sneakers-veterschoenen-instappers-lage-sneakers-lage-veterschoenen-casual-veterschoenen-bloemenprint-07110211

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Susan!

  Superleuke win-actie, ik doe graag mee, last but not least haha gelukkig is het nog 16 maart.Ik heb de volgende dingen gedaan om meer kans te maken: ik volg je via Twitter, Bloglovin en Instagram. Mijn email adres is nicky.vd.maegdenbergh@gmail.com. Mijn twitternaam is nickyyvdm, de tweet volgt nog en zal ik zo direct plaatsen. Veel plezier met schoenen uitkiezen en misschien zie ik je binnenkort in de INVITO shop.

  Liefs Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps. ik heb de Invito natuurlijk ook geliked op facebook

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS