BEAUTY | VISSENGRAAT VLECHT MET STRIKJE

woensdag, februari 26, 2014

Als ik op YouTube kijk, of ik lees een aantal blogs, dan zie ik vaak de leukste haar tutorials. Eerlijk gezegd ben ik niet zo'n held als het over leuke kapsels gaat. Ik loop vaak rond met een paardenstaart of met mijn haar gewoon los. Wil ik iets meer mijn best doen? Dan ben ik wel even bezig. Sinds een tijdje heb ik iets ontdekt dat zelfs de simpelste haar look een boost kan geven: een strikje. Voor jullie wil ik natuurlijk iets meer mijn best doen dan een paardenstaart met strik, vandaar dat ik een vissengraat vlecht voor jullie gemaakt heb. Om het nog een beetje iets extra's en schattigs te geven, heb ik er dus een strikje aan toegevoegd.

Lipgloss Apocalips 501 Stellar / Top H&M / Vestje H&M / Strikje H&M

Een vissengraat vlecht vind ik stiekem nog steeds wel moeilijk. Dat komt doordat mijn haar gewoon aan elkaar wilt blijven klitten. Ik merk dat als ik mijn haar een beetje nat maak of krul, het beter gaat. Bij deze vlecht heb ik beiden dingen niet gedaan, en heb ik het gewoon geprobeerd! Stiekem ben ik wel blij met het eindresultaat. De achterkant ziet er ook goed uit. Dat is altijd even een verassing als je niet in de spiegel kijkt.

Wat vinden jullie van deze hair look?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ziet er leuk en schattig uit. Ik volg je meteen even via bloglovin'.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zo een vissengraat echt leuk bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat leuk gedaan! En staat je ook goed.
  Mijn haar is alleen veelste kort om zoiets te proberen haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het super leuk! helaas kan het bij mij niet meer (kort haar)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS