LIFESTYLE | PRIMARK SHOPLOG

dinsdag, februari 04, 2014

Al een hele tijd zat mijn Primark giftcard schreeuwend in mijn portemonnee. Er stond namelijk nog zo'n €6,00 op. Ergens anders is dat misschien niet veel, maar bij Primark wel. Ik nam de trein naar Eindhoven en nam een bezoekje aan de nieuwste aanwinst van Nederland, de mega Primark.



Sokken €3,50 / Elastiekjes €1,50 / Oorbellen €3,00 / Theedoek €1,50

Ik had eigenlijk niet echt iets nodig, dus wilde ook niet te duur uit zijn. Ik had 7 kledingstukken die ik wilde passen, ik had dus mazzel met de 8-stuks regel. Helaas vielen alle kledingstukken mij tegen. Ze vielen niet mooi, of ze paste gewoon niet. Ik besloot om sokken mee te nemen, want ja.. Dat doe ik eigenlijk altijd als ik naar Primark ga. Daarnaast pakte ik nog maar een pak elastiekjes. Die raak ik toch vaak kwijt. Ik besloot wel om elastiekjes zonder dat zilveren te pakken, dat schijnt beter te zijn voor je haar. Bij de sieraden vond ik wel een aantal mooie dingen, maar nam uiteindelijk alleen een paar oorbellen mee. En die theedoek? Die kwam ik tegen toen ik stond te wachten voor de kassa. Toen ik hem eenmaal had gezien, kon ik hem niet meer weerstaan.



Wanneer ben jij voor het laatste bij Primark geweest?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuke dingetjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke theedoek! En sokken koop ik ook altijd bij de Primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh toch nog leuke aankopen :) ik ga er volgende week woensdag heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke aankopen heb je gedaan, een aantal weken geleden ben ik er geweest. In nijmegen opent die binnenkort ook dus dan kan ik er vaker naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ik woon een kwartiertje met de trein van Nijmegen centrum af. Dus ik ga dan ook lekker vaak er naartoe <3 Misschien kunnen we eens samen gaan shoppen!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Leuke aankoopjes, vooral de oorbellen vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS