BEAUTY | PIMP AMSTERDAM STYLING KLEI

donderdag, februari 06, 2014

Zoals ik in dit artikel al vertelde, mocht ik een aantal dingetjes van Pimp Amsterdam mee naar huis nemen om te testen. Voor mijzelf nam ik een shampoo en een conditioner mee. Daarover ga ik natuurlijk ook nog schrijven! Ik besloot om ook iets voor mij broer mee te nemen, en pakte de styling klei. Aangezien Valentijnsdag eraan komt, en jouw boy misschien wel om wat styling producten vraagt, review ik eerst deze klei voor jullie.


Mijn broer was zo lief om mij te helpen voor dit review. Als eerst de verpakking. Het is een plastic potje met een inhoud van 60 gram. Het design is erg simpel en strak. De groene kleur staat fris maar toch ook stoer. De deksel is een witte draaidop en gaat soepel open. Het potje zelf is een beetje doorzichtig.

De geur is natuurlijk ook belangrijk. Frank heeft voor deze ook andere klei's gebruikt en kan de geur daarom goed vergelijken. Zelf vond hij deze geur lekkerder dan andere potten klei die hij gebruikt heeft in het verleden. De geur is medium sterk, niet te. Hij ruikt zoet en fris, maar niet onaangenaam voor in je haar.


Op de achterkant van de verpakking staat duidelijk dat deze klei een matte finish moet geven en dat de klei niet vettig moet zijn. Gelukkig doorstaat deze klei de test, hij komt namelijk al zijn beloftes na. Ook blijft zijn kapsel voor een lange duur in model. Mijn broer loopt helemaal happy rond en is mij natuurlijk erg dankbaar.

Helaas moet hij wel één minpuntje vermelden. De klei is in het potje één bonk, het is echt één geheeld. Daarom vond hij het op het begin moeilijk om te klei eruit te krijgen. De klei gebruikt hij nu ongeveer twee weken en het gaat al beter.

Te koop bij de JohnBeerens webshop, voor 20:00 besteld = morgen in huis!

You Might Also Like

1 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS