LIFESTYLE | MOBIEL HOESJE VAN MOBIELBEREIKBAAR

dinsdag, februari 18, 2014

Advertorial - Smarphones, je kan er inmiddels echt niet meer om heen. De enige die er geen bezit in mijn familie, is mijn vader. Dat betekent inderdaad dat mijn 72-jarige oma ook een smartphone heeft. Mijn eerste smartphone is de Samsung Galaxy S III, die ik nu nog steeds heb. Tijdens de aankoop kocht ik er ook meteen een beschermend hoesje bij, je weet maar nooit. Helaas ging dat hoesje snel stuk, terwijl ik er toch zo'n €20,00 voor had neergelegd.


Vanaf dat moment ging ik door een slechte fase. Namelijk de ''liever een goedkoop hoesje voor de sier, dan een duur hoesje voor bescherming.'' fase. Er zou natuurlijk een moment moeten komen waar ik zou merken dat ik beter een beschermend hoesje om mijn mobiel had kunnen doen. Die kwam redelijk snel, en momenteel heb ik dus ook een barst in mijn scherm. Oeps, dat doet natuurlijk wel even zeer.


Met de ''liever laat, dan nooit.'' gedachte ging ik opzoek naar een beschermend hoesje. Ik vond er een, kocht het hoesje, maar wilde toch weer iets nieuws. In dit artikel show ik jullie mijn nieuwste aanwinst! Dit is een hoesje van het merk Accy. Het merk ken ik eigenlijk niet, maar ik vond het op Mobiel Bereikbaar. Het was wel even lastig om een goed beschermend hoesje te vinden, want je wordt overspoeld door hoesjes voor de Samsung Galaxy S IV en natuurlijk accessoires voor de Samsung Galaxy Note III. Gelukkig vond ik toch een droomhoesje, roze!


Op de site van Mobiel Bereikbaar kan je een heleboel accessoires vinden voor verschillende merken. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn hoesje. Naast het feit dat die er super leuk, lief en schattig uitziet, is die ook erg stevig en dus lekker beschermend! Hopelijk geen barsten meer :)

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Leuk hoesje, zonde van de barst in jouw mobiel, die van mij is gelukkig nog heel. Heb een hoesje waar het mobiel uit moet, maar misschien is het wel slimmer om een hoesje te kopen waar hij altijd in zit, net zoiets wat jij nu hebt. Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat er in het hoesje een werkje zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat jouw oma ook een smartphone heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nu helemaal geen hoesje om mijn telefoon, maar dat hoef ik ook niet perse. Die van jou is wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS