BEAUTY | MIJN MAYBELLINE SUPER STAY STASH

dinsdag, februari 25, 2014

Als ik in de ochtend een leuk lipstick uitzoek voor bij mijn outfit, dan vind ik het fijn als het de hele dag kan blijven zitten. Gelukkig heeft Maybelline een uitgebreid assortiment met 24 Hour Super Stay lipglossjes. Mijn moeder en ik kochten samen voor het eerst, ieder eentje. Ondertussen heb ik er nu drie. Ik laat ze graag aan jullie zien!


640 Nude Pink / 542 Cherry Pie / 195 Raspberry


De bovenste van dit rijtje is de kleur 195, Rapsberry. Het is een prachtige donkerroze kleur, die een beetje tegen het paars aanzit. De middelste is nummer 542, Cherry Pie. Een zwoele donkerrode gloss. Zodra je de lippenbalsem die aan de achterkant van de glossjes over deze rode kleur doet, is het een knal kleur. Als het even intrekt, wordt de kleur iets zwoeler. De onderste is nummer 640, Nude Pink. Al enige tijd was ik op zoek naar een nude-kleurige lipstick, maar het lukte niet echt. Mijn huis is erg bleek, en ik wilde er niet als een spook uitzien. Deze heeft een roze ondertoon en werkt voor mijn gezicht helemaal perfect!


Wat een mooie kleuren! Het zijn echt kleuren (en glossjes) waarvan je totaal niet vergeet dat je ze in je stash hebt zitten. Soms heb ik dat namelijk wel met een andere kleur. Dan denk ik opeens ''Hé, jij daar! Waar kom je vandaan?'' 
Alle kleuren vind ik stuk voor stuk prachtig. Stiekem zou ik mijn Maybelline 24 Hour Super Stay stash graag willen uitbreiden met nog een stuk of 5 kleurtjes. Helaas is dat een beetje aan de dure kant. Gelukkig komen er regelmatig fijne aanbiedingen aan. Dat is een perfecte gelegenheid om weer iets nieuws te kopen.

Welke kleur is jouw favoriet? 

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. wauw wat een mooie kleuren , ik vind raspberry het mooiste staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De laatste kleur is mijn favoriet, hij is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh die zien er goed uit! Ik heb zelf twee lipsticks van die lijn, maar dan in de vaste vorm! De laatste is mijn favoriet!! Lekker fel en 's zomers :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS