LIFESTYLE | MIJN BLOND AMSTERDAM STASH

vrijdag, februari 28, 2014

Nu ik op kamers zit, heb ik natuurlijk wel servies nodig. Ik ging naar IKEA en kocht daar twee kleine borden, twee grote borden, vier glazen, 6 theeglazen en een 12-delige bestekset. Het is niet te bedoeling dat als ik echt uit huis ga (op mezelf ga wonen, dus niet op kamers) ik nog met die paar bordjes ga eten. Ik ben een Blond Amsterdam servies bij elkaar aan het sparen! Ik wil jullie graag laten zien wat ik nu al heb.

Borden
Ik heb momenteel twee borden. Beiden zijn het ondiepe dinerborden. Of ik ontbijtborden wil aanschaffen? Jazeker! Of ik ook diepe borden wil? Hmm, ik eet eigenlijk nooit uit een diep bord, behalve bij soep. Maar daar kan ik ook een kommetje voor pakken. Tijd genoeg nog om er over na te denken. Beiden borden heb ik van Sinterklaas gekregen ;)

Mokken
Net als bij de borden, heb ik er twee. Deze mokken heb ik zelf gekocht en ook tegelijkertijd. Van mijn oma kreeg ik voor Kerst een cadeaubon van V&D. Van de bon wilde ik graag een Kerstmok kopen, dat vond ik dan wel zo leuk. Helaas was er nog maar één mok, en hij was beschadigd. Dat kan je goed zien op de foto rechts boven. Ik mocht de mok kopen voor de helft van de prijs. Van de rest van het geld dat op mijn cadeaubon stond, kocht ik de andere mok! Ze zijn beiden super groot, dus dat is heerlijk voor een lekkere kop thee. 

Kommetje
Dit kommetje is mijn op één na nieuwste aanwinst. Deze heb ik gekregen van mijn vriendinnen, Laura, Kyara en Vanity! Speciaal voor mijn 20ste verjaardag, afgelopen januari. Ik ben niet van plan om bijvoorbeeld soep uit dit kommetje te eten. Maar hij is perfect voor chipjes, chocoladen rozijnen, druifjes of ander fruit. Yoghurt of vla eet ik ook niet zo snel. Dus dit wordt een kommetje om uit te snacken! 


Gebakvorkjes
Dit is mijn nieuwste aanwinst. Een tijdje terug was ik samen met papa naar de Vrije Markt in Cuijk. Bij één van de kraampjes viel mijn oog op dit setje met gebakvorkjes! Als je deze nieuw zou kopen, ben je er €20,00 aan kwijt. Dit setje kocht ik voor slechts €6,00. Het verhaal er achter was best grappig. Ik zag het setje liggen en vroeg hoeveel geld de vrouw er voor wilde hebben. Ze vertelde mij dat het setje €7,00 kost. Ik legde het setje terug om mijn portemonnee te pakken. Waarschijnlijk dacht de vrouw dat ik het aanbod af wilde wijzen. Binnen twee seconde zei ze ''Voor 6 Euro mag je hem ook hebben.'' Wauw, nog voordat ik mijn portemonnee te pakken had, had ik één Euro van de prijs af gekregen.

You Might Also Like

16 lovely comments

 1. Zo mooi, ik hou van dit merk! Stiekem ben ik een klein beetje jaloers ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Blond servies zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mokken wil ik ook!!!! <3 super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blond amsterdam is echt zooo leuk! Je hebt er leuke dingen van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi ik heb er ook echt veel van! Misschien ook leuk om eens te laten zien! Ik wou dat ze er een sportbidon van hadden, dat zou perfect zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een gezellig servies!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, wat een schattig servies! Wat grappig dat je zo snel een euro minder moest betalen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Ik hou echt van blond amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen, ik heb zelf niets van Blond Amsterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Zelf heb ik helemaal niks van Blond Amsterdam, maar ik vind het er wel leuk uit zien! Vooral die gebaksvorkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Blond is zo leuk! En wat leuk dat je je stash laat zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind Blond Amsterdam zo ontzettend tof! Maakt het eten en drinken net wat vrolijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihihi, ik vind jullie reacties leuk!
  Bedankt allemaal :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat gaaf!! ik vind die mokken echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
  Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS