LIFESTYLE | MIJN BIRTHDAY / TAARTEN!

maandag, februari 03, 2014

Afgelopen woensdag was het dan zo ver, ik werd 20 jaar. Vrijdag de 31ste heb ik mijn verjaardag met vrienden gevierd en gisteren met familie. Met mijn vrienden was het mega gezellig, we hebben lekker gekletst, gedronken en Just Dance gespeeld. Met mijn familie was het ook leuk, maar dat is anders, je weet wel. Gisteren was een zondag, maar ik had toch mega lekkere verse taarten! En daar wil ik even wat over vertellen.


Sinds een tijdje bestelen wij (en oma, haha) taarten bij La Rochelle. Dit is een bedrijfje dat twee zussen samen zijn begonnen! Één van de twee dames had een achtergrond met bakken en wilde haar passie voor het bakken graag uitbreiden. In hun leuke kleine bakkerij maken ze de lekkerste hapjes en taarten!De taarten worden speciaal voor jou heerlijk vers gemaakt, ook op zondag. Is dat niet heerlijk? De lekkerste taarten vind ik altijd een kersentaart, vandaar dat ik die voor jullie op de foto heb gezet! hij was echt lekker. Voorheen at ik kersentaarten van de Hema of van de Jumbo. Niets mis mee hoor, maar nu ik deze eenmaal heb geproefd...

Doordat het een eigen bedrijfje is, hebben ze ook maar één vestiging, namelijk Molenhoek. Maar laat dat jullie vooral niet ervan weerhouden om eventjes een kijkje te nemen op hun site. Als je bij het kopje ''foto's'' kijkt, zal je een heleboel lekkers tegenkomen.

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders hadden wij er zeker ook een keer taarten bestelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuke onderneming zeg! Ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze nog helemaal niet, wij kijken altijd bij multivlaai maar de volgende keer kijk ik zeker weer even op deze site

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Multivlaai is inderdaad ook wel lekker. Maar deze taarten overtreffen óók te taarten van Multivlaai!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Wat leuk, taarten bestellen! Nog gefeliciteerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Suus,
  De taarten waren weer erg lekker. De 'koek' van de kersenvlaai was veel lekkerder dan die van de Hema en de appeltaart was ook erg lekker. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah ik houd van taarten! :)
  Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig heb je een leuke verjaardag gehad! :) En jumm, wat een leuk idee, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je je verjaardag leuk vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yummy! Ziet er zo lekker uit! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad meis ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wow, die taart ziet er echt verrukkelijk uit! :D En natuurlijk nog gefeliciteerd met je 20e verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor jullie lieve reacties!
  Ik heb genoten van mijn verjaardag :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS