LIFESTYLE | INSTAGRAM UPDATE

woensdag, februari 12, 2014

Wow, wat is het lang geleden dat ik een instagram post heb gemaakt. Vandaar even een update. Ik ga niet terug naar 2013 hoor, maar de maand januari wil ik toch wel graag aan jullie laten zien!

1. Vanwege het slechte treinverkeer kreeg iedereen een gratis kopje thee of koffie van de Kios. Natuurlijk maakte ik daar gebruik van. / 2. Er waren nog wat kortingsbonnen van de Mac'Donalds, en dat vraagt om snacken. Samen met mijn broer ging ik er naartoe. / 3. In het park ging ik samen met mama outfit foto's maken. Met haar mobieltje maakte zij toen deze foto. / 4. Dit huisje om een kaarsje in te doen kocht ik alweer een tijdje geleden bij Blokker. Ik vind hem zo leuk! / 5. Nadat ik een bezoekje bracht aan Primark in Eindhoven, ging ik ook even de Bijenkorf in. Ik verliet de Bijenkorf met een nieuwe lipstick! / 6. In januari had ik ook 6 tentamens! Va woensdag op woensdag, pff. Leren met thee en een koekje erbij. / 7. Deze taart is niet van mijn eigen verjaardag, maar van mijn buurmeisje. / 8. Het was voor mij weer tijd om naar mijn kamer in Tilburg te gaan en mijn broer ging naar school in Rotterdam. 

Ik hou veel van Instagram, geloof me. Maar ik vind het iet zo nodig om continu foto's te plaatsen. Dit zijn de leukste foto's van de maand januari. Wat ik dan wel weer stom vind.... Ik was jarig in januari, maar ik heb daar geen enkele insta van geplaatst! Whut? Ja dat vond ik dus ook stom!


1. Sinds een tijdje speel ik CandyCrush. Goed ben ik niet echt, en ver ook niet. Inmiddels ben ik beland bij de ''Muntige Mient'' waar een eenhoorn geen hoorn heeft. / 2. Thee drinken van Kiosk met Ruby Woo op mijn lippen, haha. / 3. Met friends in de auto naar Hilversum voor TV opnames. Waar de bijnaam ''zwangere glitterpony's vandaan komt? Lang verhaal! / 4. Deze chocolade piemel heb ik van diezelfde vrienden gekregen voor mijn verjaardag! / 5. Persdag van de Hema. Het was onwijs leuk en ze hebben super veel leuke spullen :)

Dit zijn alle afbeeldingen die ik tot nu toe deze maand. Er komen vast nog wat plaatjes bij!

Volg jij mij al op Instagram? @ Susan Wijdemans

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Whahahahahhaha die chocolade piemel lol, leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!
  En je bent toch nog naar HEMA geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahhahaha leuk verjaardagscadeautje hehe! En ik ben benieuwd welke lipstick je hebt gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die piemel ziet er lekker uit hahahahahahah!
  Leuke fotooo's :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS