LIFESTYLE | HEMA PERSDAG

maandag, februari 10, 2014

De Hema, een winkel waar iedereen zichzelf thuis voelt. Er heerst een familie-sfeer en er is ook voor ieder lid van de familie iets te kopen. Ook bij de Hema persdag, dat plaatsvond in het hoofdkantoor in Amsterdam, hing een fijne sfeer. Het was een grote hal verdeeld in verschillende onderwerpen. Zo had je een ruimte met beauty, een ruimte met kleding en ga zo maar door.Er was een aparte hal gemaakt voor alle beauty items. Iets dat bij erg aansprak, was dat ze de hele geschiedenis van Hema make-up hadden laten zien. De bovenste afbeelding vond ik toch wel de mooiste. Als je alle collecties van Hema make-up bekijkt, is er echt een duidelijk verandering zichtbaar. De verpakking die ze nu hebben, hebben ze erg ''eigen'' gemaakt. Je herkent direct een Hema product, en dat is hartstikke leuk!

Hema komt nu met een heleboel nieuwe leuke en mooie producten. Zelf kijk ik het meest uit naar de blushes. Ik heb ze even getest en ik vind ze erg mooi! Ook zouden er kleuren komen die geschikt zijn voor de donkerdere dames ;)


Naast de losse ruimtes die gecreëerd waren, stonden in een grote ruimte alle home artikelen. Je kan wel duidelijk zien dat er en driehoeken printje is vrijwel alles terug komt. Een beetje tribal eigenlijk. Alle spulletjes die ze hebben vind ik echt super leuk, ik zie het al helemaal voor mij in mijn kamertje in Tilburg. Ook het keukengerei heeft mijn hart veroverd, en dan vooral die roze waterkoker! Zodra deze in de winkels ligt, ga ik hem zeker kopen!


Nog school- of kantoorartikelen nodig? Hema heeft er weer genoeg in het assortiment gestopt. Elk begin van het schooljaar neem je een bezoekje aan Hema. Maar het leuke is, dat ze juist steeds blijven vernieuwen. Zodat je telkens weer terug gaat om je collectie washi tape, schriftjes, stempels etc bij te vullen. Ook ben ik helemaal weg van het rek waar je tijdschriften in kan zetten. Zóó leuk!


Natuurlijk niet Hema ons niet verhongeren. Ze hadden speciaal voor ons hun meest heerlijke taarten uitgestald zodat wij konden smullen. Ik kon het niet laten om te smikkelen van de middelste taart, op de linker foto. En hij was lekker ;)

Wat zou jij graag willen kopen van deze items?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Zoveel mooie dingen, dat beddengoed is zo leuk ♥
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik je niet gezien, wat jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's !! Hema heeft echt leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hema heeft leuke en goede spullen. Die roze waterkoker is wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je erheen bent geweest! Ziet er heel leuk uit daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt hele mooie foto's gemaakt Susan, ik zie ook echt super veel leuke dingen voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. erg leuk om te zien, ik heb zo'n oogschaduwpaletje van de bovenste foto gevonden tussen mijn moeders make-up xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS