LIFESTYLE | HEBBEDINGETJE / FACEBOOK STEMPELS

vrijdag, februari 07, 2014

Kleine gadgets of andere leuke hebbedingetjes, ik ben er gek op. Tijdens de Sinterklaas periode vliegen dit soort items de winkels uit, om vervolgens is een surprise gestopt te worden. Vergeet even de Sinterklaas periode en koop iets leuk voor jezelf. Toen ik tijdens mijn uitstapje naar de Action deze stempels zag liggen, belandde ze binnen enkele seconden in mijn mandje en vervolgens naar de kassa toe (€2,00)


Als Facebook liefhebber is dit natuurlijk wel een echte musthave, ook als niet liefhebber van Facebook is dit leuk om in huis te hebben. Persoonlijk vraag ik mij af wat ik er nou eigenlijk mee moet doen. Momenteel heb ik deze stempels in mijn kamer in Tilburg staan. Misschien neem ik ze mee naar school en stempel ik de schriften van mede studenten vol...


Tadaa, dit zijn ze dan. Echt super leuk als je het mij vraagt! Nadat ik een foto appte naar mijn moeder (die de foto aan mijn broer liet zijn) wilde hij ze ook. Wat hij er mee wilt doen? Geen idee. Hebbedingetjes zijn gewoon leuk om te hebben, maar stiekem een beetje doelloos. Ooit komen ze van pas ;)

Heb jij ze al gespot bij de Action?
En zou jij ze kopen?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Lachen die stempels, ik wil ze ook wel al heb ik ook niet echt een idee wat ik er zo mee moet doen, maar wat je zegt, leuk om te HEBBEN :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn echt super tof! Mijn zusje heeft ze ook en bestempeld echt alles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk! Ik kende het nog niet, even naar de action :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerdjes zeg!...Ik zou die ook wel kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS