BEAUTY | RIMMEL LONDON, APOCALIPS 303

donderdag, januari 23, 2014

Tijdens de Kruidvat actie waarbij er 50% korting was op alle make-up, en de filialen tot 20:00 open bleven, kocht ik onder andere deze gloss van Rimmel London. Ik heb hem al vaak gedragen, maar nog nooit op de blog laten zien. Ik besloot dat het tijd was om jullie dit felroze schatje te showen.


Het kwastje is een beetje gek. Er zit in soort van gat in (dat kan je op de foto redelijk goed zien) waar zich ook gloss in kan ophopen. Zelf hou ik er niet van als spontaan extra gloss op mijn lippen komt. Ik wil het doseren. Het kwastje veeg ik dus vrijwel helemaal leeg aan de rand van de huls. Het kwastje is perfect gemaakt om een mooie vorm te maken.


De gloss is ongelofelijk fel! Echt roze, de droom van elke meid. Als ik deze zou dragen bij mijn jongere nichtjes zouden ze hem waarschijnlijk ook willen. Ik vond het wel een gewaagde kleur, niet doordat het raar is. Roze is namelijk een gewone kleur voor op je lippen. Maar hij is echt fel en opvallend.

Het liefst combineer ik deze kleur met grijze, zwarte of witte kleding. Op die manier gaat de aandacht echt naar mijn mond. Wat natuurlijk erg fijn is, is dat deze gloss uren blijft zitten! Na een tijdje gaat het felle er wel een beetje af, maar de mooie roze kleur blijft echt uren zitten. Je kan ook gewoon een glas water drinken.

Heb jij al ervaring met Rimmel London Apocalips?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Vind het een super mooie kleur die jou goed staat. Ik heb zelf -nog- niets van Rimmel London Apocalips.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goeie review! De kleur staat je echt heel goed. Ik heb echt al zoveel goeds over de Rimmel London Apocalips gehoord. Maar ik ben zelf meer van de lipsticks dan de glossjes, dus ik denk niet dat ik deze ooit zal kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk ben ik ook meer van de lipstick. Maar zo'n perfecte roze vind je niet zo snel als lipstick. Candy Yum Yum van MAC vind ik ook minder mooi dan deze Apocalips.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Staat je erg goed en fijn dat je hem met 50% korting hebt kunnen kopen, ze zijn best prijzig):

  Liefs, Idwerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleur staat je echt heel goed!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zijn ze, he? Ik heb zelf de kleur Celestial!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige kleur, staat je ook erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS