PERS EVENT / PIMP AMSTERDAM

zaterdag, januari 04, 2014

Gisteren was ik samen met een paar andere bloggers naar de winkel van John Beerens. We kwamen daar voor de lancering van een nieuw kappers merk; PIMP Amsterdam.


Astrid en Ruud, de oprichters van PIMP Amsterdam, vertelde ons over hun plannen. Bij beiden kriebelde het om een eigen bedrijf te beginnen. Vragen zoals, hoe, wanneer en wat waren er veel. Op een gegeven moment liepen ze elkaar tegen het lijf. Mr en Mrs PIMP was begonnen. Ze kwamen erachter dat ze veel gemeen hadden. Zo dus ook, die kriebels voor een eigen onderneming.


Als je een onderneming wilt beginnen, moet je natuurlijk wel een naam hebben. Na een tijd van nadenken, hadden ze een leuke naam; PIMP. Astrid en Ruud deden zaken in de USA en kwamen erachter dat elke keer als ze zeiden dat ze uit Nederland kwamen, andermans reactie was  ''Ahhh, Amsterdam!''. Om die reden hadden ze ''Amsterdam'' toegevoegd in hun merknaam. Met als achterliggende gedachte; Born in Amsterdam, Made in the USA.

PIMP Amsterdam was geboren, maar de vreugde was van korte duur. Binnen notime hadden ze een rechtszaak aan hun laars. MTV was boos, ze mochten ''PIMP'' niet gebruiken, in verband met het programma Pimp My Ride. Belachelijk vonden Astrid en Ruud. Na een brainstorm sessie kwamen ze met het plan om elke letter een betekenis te geven. Pretty Is My Problem. Ik vind dat een super slimme oplossing. Ennuhm, we kregen ook heerlijke cupcakes met die tekst erop!


Toen het plan er eenmaal was, moesten ze natuurlijk nog wel bedenken hoe ze het gingen aanpakken. Ze bedachten dat je met 14 producten wilden beginnen. Waarom 14, vroegen wij ons af. Dat is behoorlijk veel voor een beginnende onderneming. De gedachte erachter was stiekem wel logisch. Als je alle 14 verschillende producten naast elkaar zet, heb je een rijtje van één meter. Zo zagen zij hun producten in de winkel ook voor zich; op een plankje van 1 meter.

Maar waar willen ze hun producten dan gaan verkopen, en hoeveel gaan de producten kosten? Tot nu toe kan je PIMP Amsterdam nog maar op één plek kopen; JohnBeerens.com (deze pagina). Het is de bedoeling dat je deze kappers producten bij je kapper moet kunnen kopen, maar ook bij bijvoorbeeld Douglas of Man At Work. Astrid en Ruud willen dat PIMP Amsterdam een beetje exclusief is, maar tegelijkertijd helpen ze zo ook de kappers. Als je het merk vaker tegenkomt, zou je het ook makkelijker bij je kapper kopen. Alle 14 producten kosten €19,95 per stuk.


Deze producten worden er verkocht
- Spic & Span Daily Shampoo
- Spic & Span Daily Conditioner
- Spic & Span Mask
- No Curls no Glory Shampoo
- No Curls no Glory Conditioner
- No Curls no Glory Cream
- Beauty & Brains Shampoo 
- Beauty & Brains Conditioner
- Beauty & Brains Spray
- No Fairytale Gold Serum
- Salt no Pepper Spray
- Cassius Clay
- No Fat Daddy Waxx
- Dictator Creator


Nadat we overladen waren met informatie over dit leuke en nieuwe merk, mochten we zelf op de foto! Er stond een heuse set met fotograaf op ons te wachten. Eerst een groepsfoto en daarna apart. Ik verwacht de foto's snel te hebben. Die zal ik plaatsen op de Facebook pagina van mijn blog.

Ze lieten ons niet met lege handen naar huis gaan, we mochten zelf drie producten uitzoeken! Je voelt hem misschien al aankomen, jullie kunnen reviews verwachten! Naast dat het gezellig was, heb ik ook een leuke blogster ontmoet, Joyce van Beaming Beauty :)

Zouden jullie dit merk ook willen proberen?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik zou het wel willen proberen, ik probeer altijd graag nieuwe dingen. Ruikt het lekker? Ik ruik altijd overal aan en voor mij geeft de geur vaak de doorslag of ik het wel of niet koop, maar het product zelf moet natuurlijk ook wel goed zijn. Dus ik kijk uit naar jouw review ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sandra,
   De producten die ik heb meegekregen ruiken erg lekker!
   De andere producten ruiken net zo lekker, zelf vind ik de geur van een product ook belangrijk :)

   Liefs, susan

   Verwijderen
 2. Ik ben er gisteren ook geweest en vond het erg gezellig. Ben ook erg benieuwd naar de producten ze ruiken in ieder geval heerlijk;).x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verslag zeg! Ik was er ook en zat in groep 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verslag Susan! Ik ben erg benieuwd naar de foto's! Ook naar de revieuws natuurlijk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vond het erg gezellig gister! Ik ben benieuwd naar wat jij van de producten vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je hier voor werd uitgenodigd! Ben erg benieuwd naar de producten :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk dat je hierbij mocht zijn. Ik ben benieuwd naar de foto! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super dat je uitgenodigd was en tof dat je wat producten kan uitproberen. Leuke duidelijke verpakkingen van PIMP, ben ook benieuwd naar jouw review.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi verslag heb je ervan gemaakt! Ik ben ook al druk bezig met het uittesten van de producten. Ze ruiken in elk geval al heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS