OUTFIT OF THE DAY / IT'S MY BIRTHDAY MONTH

donderdag, januari 02, 2014

Vest H&M / Jurkje H&M / Panty Primark / Schoenen All Stars


Het is januari, en dat betekent dat ik alweer bijna jarig ben. Ik ben al druk bezig met wishlists maken, feestjes plannen en wegdromen bij de gedachtes aan kilo's kersenvlaai. Aangezien het jaar pas net begonnen is, neem ik aan dat een heleboel van jullie nog jarig moeten worden! Alvast gefeliciteerd, hihi

Met je verjaardag krijg je een heleboel cadeautjes, maar je moet ook trakteren. Omdat ik het leuk vind om wat weg te geven voor mijn verjaardag, komen er wat winacties online. Dus houdt mijn blog goed in de gaten! 

Hoe ver van tevoren beginnen jullie met het bedenken van een Bday wishlist?

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Wat een super leuke outfit! Mooie locatie ook waar je de foto's gemaakt hebt. En alvast gefeliciteerd haha! Ik heb altijd dat ik maaaanden van te voren precies weet wat ik wil hebben maar zodra het er op aan komt niet meer..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat is niet zo handig! Hahaha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Mooie outfit zeg! Die locatie ziet er echt heel mooi en gezellig uit! Ik vind het ieder jaar weer lastiger om te bedenken wat ik wil, maar meestal laat ik me gewoon lekker verrassen! Fijne verjaardag alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die outfit staat je super goed! En alvast gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit Susan! Staat je echt prachtig. Haha ik ga daar voortaan ook meer van mijn outfit foto's maken! Moeten we binnenkort weer eens doen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk jurkje, staat je erg mooi ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie outfit heb je aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie omgeving om foto's te maken en je hebt een super leuk jurkje aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie locatie! En een super leuke outfit, die panty is echt leuk;) bijnaa jarig jaa !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuke outfit! Volg je nu via Bloglovin'!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS