OUTFIT OF THE DAY / DE WAALKADE, NIJMEGEN

woensdag, januari 08, 2014

Sjaal H&M / Blazer Hema / T-shirt H&M / Broek Ony / Schoenen All Stars

Het was misschien al een beetje te donker om foto's te maken. Maar mijn moeder en ik gingen de uitdaging met het weer toch aan. Het was tenslotte nog geen avond. Maar ach, in de winter is het gewoon vroeg donker. Op deze foto's draag ik mijn nieuwe All Stars waar je nog een artikeltje over kan verwachten. Mijn sjaal heb ik gematcht met fel roze lippen. In het echt kwamen de kleuren bijna overeen, terwijl dat op de foto helaas niet zo overkomt. Geloof mij maar op mijn woord, haha.

Felroze lippen, yeey or neey?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Hele mooie outfit, je sjaal is erg leuk! Staat je goed meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat jou in ieder geval goed die felroze lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke knallende sjaal!! Mooie foto's heb je bij de waalkade gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw wat een opvallende sjaal haha! Je hebt het leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een hele leuke outfit Susan! En ik ga de locatie van je stelen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke look, mooie foto's ook!

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS