FASHION | OP TRUIEN JACHT

donderdag, januari 30, 2014

Advertorial - Afgelopen zondag moest ik mijn koffertje weer inpakken om naar mijn kamer in Tilburg te gaan. Met in mijn achterhoofd het koude weer dat zou gaan komen, keek ik mijn kleding kast door. Twee truien. Ik maak serieus geen grapje, het zijn er maar twee. Ze zijn ook nog beiden hetzelfde, maar dan in een andere kleur. Verder bezit ik nog wat truitjes met 3/4 mouwen, maar dat vind ik nu te koud. Ik besloot dat daar verandering in moest komen, en snel een beetje. Ik nam een kijkje op de webshop van Esprit.


Van links naar rechts / €11,99 / €29,99 / €17,99

Als eerst heb ik een kijkje genomen in de categorie ''lange mouwen'' (hier). Direct kom je op een pagina met de top 10 daarvan. Dat was voor mij niet genoeg en ik besloot om verder te kijken. Ik keek in de sectie met effen kleuren, basics en prints. Natuurlijk kon ik de SALE ook niet overslaan. Dit leuke lange mouwen shirt met de opdruk N 9 komt ook uit de SALE! Toen ik dat in de gaten had, ging ik als een trein.

Ondertussen had ik mijn mandje al een beetje gevuld, en kwam mijn moeder ook een kijkje nemen. Mijn moeder draagt ook graag Esprit kleding. Vroeger was dit mijn eerste ervaring met merk kleding. Ik was echt een EDC by Esprit meisje. Dat roze labeltje was bij mij overal te vinden. Op advies van mijn moeder nam ik ook nog even een kijkje bij de categorie ''truien en vesten'' (hier). 

Van links naar rechts / €39,99 / €49,99 / €59,99

Dit vond ik de leukste drie truien. De eerste heeft een lief uiterlijk, al zeg ik zelf. Dat komt vooral door het licht grijze kleurtje en het witte kant. De tweede trui is alweer wat stoerder. Een grovere stof en een beetje grungy. Het borstzakje van zwart leer vind ik ook een leuk detail. De derde trui vind ik weer chique ogen. De prachtige barok print laat mijn hart sneller kloppen.

Heb jij items van Esprit?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Leuke items heb je geselecteerd. Ik heb ook wat kleding van Esprit in de kast liggen, vind de prijs kwaliteit wel goed bij sommige merken betaal je te veel voor het merk zelf vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind van het laatste rijtje de twee buitenste het leukste! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items, ik vind die laatste twee het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die grijze vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die trui in het midden op de onderste foto vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zelf vind alleen de grijze niet zo leuk, de andere truien vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS