FASHION | GEEK CHIQUE

dinsdag, januari 28, 2014


Ik zit nog steeds in mijn tentamens, maar dat weerhoudt mij er niet van om samen met mijn moeder op pad te gaan, voor een outfit of the day. Morgen ben ik jarig, maar naast dat, heb ik ook nog twee tentamens. De tentamens zijn van Gaming en Entertainment. Entertainment moet ik herkansen van de vorige periode, helaas was ik met twee tiende gezakt voor dat vak. Maar ik heb hoop dat het morgen goed komt!Ik besloot om mijn geeky look een beetje op te peppen met een prachtige mat paarse lipstick. Deze is van Catrice, ik kocht hem met 50% korting tijdens de vorige assortimentswissel. Met andere woorden: hij is niet meer te koop.Blouse H&M / Trui Only / Broek Only / Schoenen Converse

Dit jaar heb ik erg veel geluk met mijn verjaardag. Natuurlijk is het niet al te warm meer, maar de echte kou blijft nog even weg. Er zijn verjaardagen geweest dat het mega glad was, overal ijs en sneeuw. Dat familie moest afzeggen en niet meer kwamen. Of dat de mensen die wel kwamen, met hun auto vastzaten in de sneeuw, en wij moesten helpen. 

In welk seizoen ben jij jarig?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Leuke outfit, alvast gefeliciteerd en succes met je tentamens! :) Hopelijk blijf de sneeuw nog eventjes weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, staat je goed.
  Ik heb ook zo'n hekel aan de sneeuw, ijs en kou, blij dat ik niet in Groningen woon ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er leuk uit! En alvast gefeliciteerd! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast gefeliciteerdd! En succes met je tentamens, ik vind je outfit heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie outfit en foto's en alvast gefeliciteerd! Ik ben binnenkort ook jarig. :) Wel weer balen dat je tentamens moet doen op je verjaardag maar die komen dan vast goed! liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kleur staat jou echt heel erg mooi Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk die trui met top eronder :) Ik ben zelf in de lente jarig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuke outfit, succes met je tentamens en fijne verjaardag morgen.! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS