NEW IN / TIMBERLANDS

maandag, januari 06, 2014

Samen met mijn moeder heb ik het centrum van Nijmegen onveilig gemaakt. We gingen lekker winkelen. Ik kocht niet veel bijzonders; een SD kaartje voor mijn camera. Mijn moeder kocht een leuke trui. De kers op de taart zijn mijn nieuwe Timberlands. Mijn aller eerste paar!Dit zijn ze dan, mijn Timberlands! Misschien niet het eerste dat je voor je ziet als je aan Timberlands denkt. Het is namelijk niet het standaard model, en kleur. Deze zijn eigenlijk veel beter! Aan de binnenkant hebben ze een heerlijk bontje. Ook zijn deze wat hoger, dus ook warmer. Je kan er zelfs voor kiezen om hem om te slaan, zodat het bont zichtbaar is. Ik moet nog even gaan uitvinden hoe ik ze ga stylen.


Ik ben echt super blij met deze winterse Timberland laarsjes. Zoals je ziet, een fijn bontje! Wat natuurlijk ook een pluspunt is; die zool! Wat een profiel zit erin, daarmee ga je vast niet zo snel onderuit. Met mijn Uggs heb ik dat namelijk heel snel. Whoep, en je ligt weer op de grond. Ook zijn deze schoenen waterproof, super fijn!


Zodra ik een beetje heb uitgevonden hoe ik deze schoenen het beste kan combineren met verschillende outfits, zullen jullie zeker een (of meer) outfit of the days verwachten! Ik kocht deze schoenen bij JD sneakers voor €165,00. 

Wat vinden jullie van Timberlands?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Wauw wat een mooie timberlands!! Nijmegen heeft leuke winkeltjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh deze zijn heel leuk! Ik draag zelf de standaard versie in een donkerbruine kleur, je zult veel plezier gaan hebben van deze schoenen! Zo lopen heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze vind ik mooier dan die andere :) Heel gaaf! Jammer dat ze zo duur zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, erg mooie schoenen, leuk model, mooie kleur zo op de foto en lekker warm met een bontje erin :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, deze zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die schoenen zijn echt mooi (en warm denk ik ook)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hetzelfde model, maar dan is de standaard kleur. Ze zitten erg lekker :)
  Deze kleur is ook erg mooi!

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er gaaf uit! is weer eens een andere vorm van Timberlands.

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor jullie reacties! <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS