FASHION | NEW IN, ALL STARS, CONVERSE

zondag, januari 12, 2014

Samen met Frennie, een vriendin van mij, ging ik naar de designer outlet in Roermond. Zelf was ik er al een paar keer geweest, maar Frennie nog niet. We kwamen rond half 12 met de trein aan op het station van Roermond. We gingen eventjes kijken hoe we precies moesten lopen, maar na 20 minuten hadden we de ingang van de outlet bereikt.


Zwarte schoenen vind ik eigenlijk een musthave. Maar in mijn kast was eigenlijk geen goed paar meer te vinden. Alweer een tijdje geleden kocht ik een een winkeltje zwarte schoenen van €15,00. Helaas ging daarvan de binnenzool er wel snel uit. Ik liep er nog een tijd op, totdat ook de stof kapot was. Eenmaal bij de H&M kocht ik daar een paar zwarte schoenen. Volgends mij lagen bij die schoenen de binnenzolen er al na een week uit. Daardoor waren ze ook wel erg koud. Schoentjes van Primark zitten bij mij niet zo fijn.

Eigenlijk was ik niet op zoek naar zwarte schoenen, ik kwam ze gewoon tegen. All Stars vind ik altijd heerlijk lopen, dus ik twijfelde geen moment. Vele gaan trouwens voor Vans, maar All Stars krijgen van mij toch echt een dikke 10.


Deze schoenen kwamen niet met één paar veters, maar met twee! Dat vond ik ook erg leuk, vooral omdat ik de paarse kleur van de extra veters erg mooi vind. Vroeger had ik een paar All Stars waar twee paar veters in hoorde, die waren dubbel. Je had ook twee eigen delen om vast te maken. Misschien leg ik het moeilijk uit, maar je moest gewoon echt twee paar veters strikken per schoen. Dat was altijd wel een heel gedoe. Maar ik vond ze super tof.


Dit is gelukkig een sneaker met maar één paar veters, maar ze zijn toch bijzonder. Ze zijn namelijk lekker fluffy! Het is een soort van vilt-achtig iets. Ze zijn hierdoor dikker en dus ook warmer dan de gewone all stars. Ik vind het een erg leuke extra touch hebben voor een gewone zwarte schoen.

Vind jij zwarte schoenen een musthave?

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Ik zelf vind All Stars ook fijner dan Vans, ze lopen soepeler vind ik.
  En zwarte schoenen zijn inderdaad een musthave vind ik.
  Liefs, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze tof! Inderdaad erg leuk dat viltstofje. Ik heb bijna alleen maar zwarte schoenen, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, vooral met de gekleurde veters! Ik vind zwarte schoenen ook zeker een musthave, bijna al mijn schoenen zijn zwart.. Wel vooral laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS