LIFESTYLE | JULIA'S PASTA

dinsdag, januari 14, 2014

Het kwam regelmatig voor dat mensen in mijn omgeving Julia's Pasta aan het eten waren, of er over praatte. Toen ik een tijdje geleden in de avond met de trein moest reizen, en nog niet had gegeten, wilde ik wel een poging wagen. Ik ging samen met Joyce naar Julia's Pasta op station Nijmegen.


Bij binnenkomst bestudeerde ik direct het menu. Er was best veel keus. Gelukkig lust ik vrij weinig, en had ik dus snel een keus kunnen maken. Ik ging voor een Pasta Bolognese. Mijn pasta keuze ging uit naar Penne Naturel. Ook besloot ik om geen extra toppings of andere dingen erbij te doen. Het leek mij wel een juiste beslissing voor een eerste keer.


Er gingen wat mensen voor, dus ik moest eventjes wachten tot ik mijn eerste Julia's Pasta kon proeven. Gelukkig had ik nog even voordat de trein vertrok. Ik maakte van die gelegenheid gebruik door even wat foto's te maken. Sommige mensen, die lekker aan het eten waren, keken mij gek aan. Maar ach. Overigens merkte ik dat ze bij elke pasta een zilveren vork mee gaven. Huh? Wat gebeurd hier! Geven ze die gewoon weg? Of moet je die laten liggen? Joyce merkte mijn verbazing, en vertelde mij dat het gewoon plastic vorken waren. Ze leken zo echt!


Na een aantal minuutjes werd mijn bestelling ''Pasta Bolognese, Penne Naturel'' omgeroepen en ik liep naar de dame achter de pannen. Ze vroeg of ik nog extra kaas of rucola erbij wilde. Na even na te denken paste ik voor de kaas en ging voor rucola. De dame deed de rucola erbij, en maakte het kartonnen doosje dicht.


Tadaaa, daar is 'ie dan. Let vooral even op die zilveren vork, links boven. Ik zal toch niet de enige zijn die denkt dat die echt is? Anyways, de rucola zou ik de volgende keer weglaten. Heb er ook wat van laten liggen. Het smaakte niet zo lekker, in het algemeen niet, de combinatie met de pasta vond ik ook mègh. Verder vond ik het een smakelijke maaltijd. Het verraste met dat er nog best veel in zit! In de trein heb ik lekker gegeten ;)

Eten jullie wel eens Julia's Pasta?

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Ik heb een paar keer bij Julia`s gegeten, ik vind het altijd heerlijk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt iets voor mij dit! I love pastaaaaaa <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk dat je er ook echt een artikel over hebt gemaakt! Ik moet het snel ook weer eens eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Ik heb nog nooit bij Julia's pasta gegeten, omdat er bij mij nergens in de buurt eentje is.
  Ben echt benieuwd hoe het smaakt, want ik hou van pasta! Moet het echt eens uitproberen!
  X Suzette
  www.stylishwithsuus.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooh, wat ziet dat er lekker uit!
  Ik ben echt een itiliaans eten fan dus dan is dit helemaal perfect.
  Als ik er ooit een tegen kom, dan neem ik van alles wat; aaaah lekkaaah!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog nooit gegeten, maar lijkt mij erg lekker en ik wel er zeker een keer wat gaan eten, ik zal eens op internet kijken waar ze allemaal zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de pasta's van Julia zo lekker! Ik heb er nu gelijk trek in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het altijd heerlijk! Ik neem meestal penne volkoren en dan de arabiata saus. Wel vind ik het vrij prijzig. Die vork is inderdaad echt een leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me erg lekker! Ik ben er nog nooit geweest, maar dat ga ik zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het echt heerlijk! Het enige nadeel is dat ik het best wel prijzig vind

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik eet minimaal 1x per week bij Julia's en tot nu smaakt het me steeds weer. Al voor de eerste keer had ik in de gaten dat ik juist geen rucola moest nemen, die verpest voor mij de smaak van de pasta. Alleen wat me steeds weer opvalt, als je een extra topping vraagt (bv kaas) dan zou je bedenken dat je twee toppings zou krijgen. Niets is minder waar en dat is jammer, misschien krijg je er een heel klein schepje kaas extra bij, maar ineens varieren de porties van de toppings. Ook ligt de hoeveelheid van de topping aan de medewerker waardoor je geholpen wordt. Ik heb wel eens opgemerkt dat één van de Julia-dames er zo leuk uitzag en hup..... de topping werd ter plekke bijna verdrievoudigd. Als ik geholpen word door iemand die een beetje chagrijnig kijkt, dan vrees ik voor mijn topping.........!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS