LIFESTYLE | FOOD DIARY,NIET ZO GEZOND GEWEEST

maandag, januari 27, 2014

Regelmatig zie ik op blogs een food diary voorbij komen. Gezonden shakes, maaltijden vol groenten en weet ik veel wat. Oeps, mijn eigen leefstijl is alles behalve dat! Om mezelf te confronteren met mijn groente-loze levensstijl, besloot ik ook een food diary te maken. Dan is het aan jullie om eerlijk te zeggen hoe gezond jullie zijn vergeleken met mij ;)

Krieltjes, hamburgers & mayonaise


Tja, dit is gewoon een makkelijke en lekkere maaltijd. Omdat ik op kamers zit is het belangrijk om maaltijden voor één persoon te maken. De meeste dingen om echt te koken zijn voor twee of zelfs vier personen. De krieltjes waren misschien toch iets te veel voor mij alleen, maar ach.


Boerenkool, rookworst, sudderlapje & spekjes

Dit soort maaltijden krijg ik dus voorgeschoteld als mijn vader thuis is. Mijn vader is kapitein en vaart op een boot in de binnenvaart (niet op zee dus). Hij is twee weken weg, en dan weer twee weken thuis. Hij houdt van Hollands eten en veel groente. Als hij thuis is moet ik dus dit soort maaltijden eten.


Rösti, kip & mayonaise

Papa is weer varen en dan komen de lekkere maaltijden weer op tafel. Samen met mama ging ik boodschappen doen. De kip stond vast, maar wat deden we erbij? Ik ben helemaal weg van rösti, dus ik twijfelde geen moment. Bij aardappelschijfjes of friet moet er altijd wel zout bij. Met rösti vind ik dat totaal niet het geval! Het smaakt met alleen mayonaise al perfect. Dit maak ik in Tilburg voor mezelf ook.


Chicken McNuggets, frietjes, cola & frietsaus

Lang leven de kortingsbonnen. Nee, ik doe niet aan extreme couponing, haha. Ik hou onwijs veel van de MacDonalds, maar stiekem lust ik er bijna niets. Gelukkig vindt mijn broer ook niet veel lekker, dus gingen we samen een bezoekje brengen aan de Mac. We kozen beiden voor een kipnuggets menu.


Spinazie, aardappelen, gekookt eitje & gehakt

O mijn God, wat ziet dit er vies uit op de foto, haha. Spinazie is één van de weinige gezonde etenswaren die ik lust. Met een heerlijke gehaktbal erbij en een gekookt eitje. Al moet ik dan nu toch eerlijk toegeven dat ik het eigeel niet lust, en alleen het eiwit eet. Aardappel lust ik ook niet, maar door de spinazie vind ik et wel te eten!

Wat vinden jullie van mijn food diary? 

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Haha wat grappig om te zien zeg! Zo zie je maar hoe erg eten kan variëren, wij zelf eten dus bijna nooit stampot of aardappelen haha. Ik ben echt dol op gezonde recepten met pasta of couscous of groenteschotels :) maar desalniettemin ziet je eten er lekker uit hoor! En ook ik eet wel eens friet of pizza of mcdonalds haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik moest wel lachen toen ik het las. Ik hou ook niet van aardappelen, tenminste gekookte, bah! Ik denk dat ik net zo 'gezond' eet als jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DAT LAASTE IS ZOOOOOOOOOOOO LEKKER!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dummy ziet er allemaal lekker uit, j hebt toch best wel gezond gegeten e af entoe niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoeft niet altijd gezond te zijn, toch? Ziet er lekker uit allemaal, waar blijven je pannekoeken foto's?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoeft niet altijd gezond te zijn, toch? Ziet er lekker uit allemaal, waar blijven je pannekoeken foto's?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zondigen mag zo af en toe ;) het ziet er allemaal wel erg lekker uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien haha! Ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooohh ik vind de meeste dingen er wel erg lekker uit zien! Inderdaad niet zoveel groente, maar ik denk dat het ook maar net is wat je lust; als ik een groente lekker vind eet ik het wel, maar ik lust ook best wel veel niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS