SLEUTELS OPHALEN & VERHUIZEN!

zondag, december 01, 2013

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik ben verhuist naar een kamertje in Tilburg. Als het goed is hebben jullie dan ook al twee shoplogs kunnen zien in dit artikel. Het filmpje in het artikel dat je nu aan het lezen bent, was ook al een tijdje af. Ik wilde mijn blog niet te vol zetten met mijn verhuizing, vandaar dat het even op zich liet wachten. In dit filmpje kunnen kunnen mijn kamer zien en een stukje van de verhuizing. Zouden jullie een room tour willen zien?

Abonneren? Klik hier!

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Leuk om te zien! Hoop dat je daar snel thuis voelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Geniet van je nieuwe plekje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuk filmpje en ik ben benieuwd om te zien hoe jouw kamer er nu uit ziet, dus kom maar op met de room tour!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Als mijn kamer helemaal af is, komt er zeker een roomtour aan!

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Leuk filmpje om te zien, jammer dat je uit nijmegen gaat, is het een beetje leuk in tilburg!?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje en alvast veel plezier gewenst in je nieuwe stulpje.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS