KLETSEN / PERSOONLIJKE UPDATE

dinsdag, december 03, 2013

Onder het genot van een heerlijk kopje thee, wil ik jullie even een kleine persoonlijke update geven.

Sinds vorige maand, november inmiddels, ben ik op kamers in Tilburg. Jullie hebben al een shoplog kunnen zien, met wat spulletjes die ik gekocht heb. En een filmpje van de kale kamer en de verhuizing. Heb je die nog niet gezien, maar lijkt het je wel leuk? Dan kan je die hier vinden op mijn YouTube kanaal.
Het is wel even wennen hoor. Allereerst het belangrijkste pluspunt; de reistijd! Dat is natuurlijk de reden geweest van dat ik op kamers wilde. Na een tijd zoeken heb ik deze kamer gevonden. Hij is nog niet helemaal af, het heeft even tijd nodig om leuke accessoires te vinden. Owja, nog een pluspunt; een winkelcentrum en bushalte voor de deur! Ik heb al wat verzoekjes gehad voor een roomtour, dus die wil ik dan dus ook zeker gaan opnemen!

Zo heb ik mijn thee het liefst, haha.
Een kleine Sinterklaas update. Wij vieren Sinterklaas thuis met het gezin, en een keertje bij mijn oma. We kopen voor elkaar cadeautjes en schrijven bij elk cadeau een gedichtje. We leggen alle pakjes dan een paar dagen van te voren al klaar, zodat iedereen kan lopen kwijlen naar zijn/haar pakjes. Op de grote avond zelf gaan we aan de eettafel zitten en pakken we steeds voor de volgende (we gaan met de klok mee) een cadeautje van de stapel. De gene die het cadeau heeft gekocht, leest dan zijn/haar gedicht voor.
Aangezien mijn vader en broer varen, konden we Sinterklaas pas in de Kerstvakantie doen. Dat was wel even balen. Gelukkig was er voor die tijd één avond dat we nog met z'n alle konden zijn. Speciaal voor die ene dag doen we meteen ook Sinterklaas met oma erbij. Ik heb dan nog nooit zoveel pakjes in één avond gehad, als dit jaar. Ik heb er super veel zin in, en al dagen zit ik te staren naar alle pakjes die al klaar staan. En psshhtt, het is vanavond!!

Op school gaat het ook wel redelijk. Helaas gingen de tentamens iets minder goed dan gepland. Op een vak zakken met een 5,4 is best wel pijnlijk. Shit happens, en we gaan gewoon weer gemotiveerd verder. Voor het vak project management moet ik met 4 anderen ook nog een evenement organiseren. Het evenement moet als doel hebben; de bezoeker informeren over de EMEG branches. Wij hebben gekozen om het met een interactive quiz te doen. Verder willen wij alles stylisch doen, en hebben wij ons evenement EMEG in Style genoemd. Er zijn gaandeweg veel problemen ontstaan, maar wij hopen op 13 december een mooi evenement te hebben.

Mijn studenten ontbijt. 
Rijlessen, hmm. Ja dat doe ik ondertussen dus ook nog. Als ik weer even in mijn home town ben, plan ik weer wat lesjes in. Ik cross nu al een aantal  lessen rond in een mooie Mercedes, maar het komt langzaam tot een eind. Op 19 december heb ik namelijk mijn tussentijdse toets. Als ik bij die toets goed genoeg ben bij de bijzondere verrichtingen, hoef ik die bij mijn eerste rijexamen niet te doen. Ik hoop dat het op de 19de goed weer is!

Verder heb ik niet veel bij te kletsen. Ik wil dit artikel ook niet echt te lang maken. Vinden jullie het leuk om zo'n persoonlijk update artikel te lezen, of skippen jullie zo iets liever?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. awwh jammer dat je het op 0,1 punt niet heb gehaald dat is echt balen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een gezellig stukje, van mij mag je ook best wat meer van dit soort stukjes plaatsen. Leuk om op deze manier een kijkje in jouw leven te krijgen.
  En een fijne avond dan hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo een soort artikel vind ik vaak het leukste om te lezen, dus van mij zouden ze best wel wat vaker voorbij mogen komen. haha Echt jammer van je punt trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow balen van je punt!! Ik vind je persoonlijke updates leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk om te lezen. komt vast wel goed de 19e, als je net zo rijdt als dat je blogt.! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind persoonlijke updates altijd leuk om te lezen. Dit mag je best vaker doen. Het komt de 19de vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie reacties zijn echt lief!
  Heel erg bedankt meiden :)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Succes bij je TTT! Enneh, je studenten ontbijt ziet er lekker uit :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS