GOODIEBAG GEWONNEN

maandag, december 30, 2013

Ik zag het totaal niet aankomen, maar ik had weer iets gewonnen! Dit keer was het een goodiebag, die heb ik gewonnen bij Glorious Ladies! Het duurde wel even voordat de pakjes man met het pakketje voor de deur stond, maar dat was geen probleem. Vol plezier maakte ik het open en trof ik een erg fijne inhoudt aan!Het eerste dat mij opviel was een kaartje (in een prachtige gouden envelop). Super lief natuurlijk! Het was zelfs een heel leuk kerstkaartje. Het maakt mij altijd blij als er een persoonlijk tintje wordt toegevoegd bij zo iets als dit. Nadat ik het kaartje had gelezen ging ik de rest van de goodiebag bekijken. 


Make-up Essence shimmer powder / Rimmel vinyl max lipgloss / Miss Sporty sweet berry lipstick / Miss Sporty malaga lipstick / Catrice longlasting oogpotlood bruin / Catrice longlasting oogpotlood zwart / Essence colour & go miss universe / Essence colour & go do you speak love? / Etos nagellakjes

Haar & Body Andrélon natuurlijk puur haar opfrisser / Demak Up oog make-up remover / The Body Shop honey body butter / Lancôme dreamtone

Overig ''Home is where the heart is'' hartje om op te hangen

Ik heb echt heel veel gekregen en ik ben er echt super blij mee! Een heleboel producten zou ik ook graag gaan reviewen.

Van welk product willen jullie als eerst een review zien?

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Hele leuke dingen heb je gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, lucky you! ^^
  Ps. Er loopt een winactie van thebalm op mijn site. Doe je ook mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die andrelon haar opfrisser is echt super fijn! leuke dingen heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow super leuke inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt maar met je goodiebag. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik bedoelde eigenlijk je boft maar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om al die spullen in de goodiebag te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh gaaf pakket! Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS