ESSIE / RECESSIONISTA

woensdag, december 11, 2013

Alweer een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie. Ik doe eigenlijk niet vaak mee, omdat ik toch iets heb van ''er doen al zo veel mensen mee... De kans dat ik win is toch klein.'' Als er iets te winnen valt dat ik helemaal geweldig vind, dan doe ik mee. Toen kreeg ik dus opeens een mailtje met het bericht dat ik had gewonnen!
Wat: een Essie nagellakje. Waar: You Nailed It.


Ik moet dan nu gaan toegeven dat dit mijn aller eerste lakje van Essie is. Al een lange tijd was ik erg nieuwsgierig naar dit merk, maar heb het zelf nooit gekocht. Op blogs lees ik vaak goede reacties op Essie, dus ik wilde het toch eens testen. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, vandaar dat ik meedeed aan de winactie.

De flacon vind ik erg leuk. De manier waarop Essie in de fles zelf gemaakt zit, vind ik bijzonder. Dat is overigens niet te zien op de afbeelding hierboven. Verder is het flesje redelijk simpel, en vierkant.


In de avond deed ik het lakje op, de ochtend daarna maakte ik de bovenstaande foto. Wat mij de dag na het opbrengen opviel, was dat hij toch wel snel verdween aan de randjes. Misschien lag het eraan dat ik geen base- of topcoat had gebruikt. Maar toch vond ik het tegenvallen. Sommige merken blijven beter zitten als ik geen base- of topcoat gebruik.

De kleur vond ik wel echt een hele mooie! Echt prachtig voor de herfst of winter. Het is een warme kleur, die ook wel wat stoers heeft. Aangezien de kleur mij helemaal fan maakt, ga ik dit lakje van Essie snel nog eens proberen. Uiteraard dan wel met base- en topcoat. Hopelijk blijft die dan wel beter zitten. Misschien lag het wel gewoon aan mij ;)

Wat is jullie favoriete merk als het gaat om nagellak?

You Might Also Like

16 lovely comments

 1. Ik heb niet echt een favoriet merk eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad wel een mooie kleur, jammer dat ie niet zo heel goed blijft zitten dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej, leuk! :) Essie blijft bij mij redelijk zitten al heb ik wel snel tipwear. Met een topcoat blijft hij bij mij zeker 4 a 5 dagen goed zitten. Ik zeg, give it another shot! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur is prachtig! en wie weet volgen er nog meer Essie lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie leuke reacties :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Essie lijkt mij juist heel fijn! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS