DIT WAS MIJN KERST LOOK

zaterdag, december 28, 2013

Voordat de eerste Kerstdag was aangebroken had ik eigenlijk niet echt nagedacht over wat ik aan zou doen, of hoe ik mijn make-up zou doen. Oeps. Toen het eenmaal zo ver was wist ik al wel wat ik graag voor kleding aan wilde, maar toen ik voor de spiegel stond moest ik nog wel even nadenken over mijn gezicht.

Ik wilde het wel graag naturel houden, niet te veel poespas. Dat bewaar ik wel voor Oud&Nieuw. Ik besloot een nude-kleurige nagellak op te doen met daarover donker grijze glitters. Voor mij gezicht koos ik ook voor een nude-kleurige lipstick. Voor mijn ogen ging ik ook voor een zilveren lijntje en een klein beetje groen bij mijn onderste wimpers.


Omdat ik met mijn 19 jaar de oudste ben, zou ik waarschijnlijk ook druk bezig zijn met mijn neefjes en nichtjes. Mijn broer kon er helaas niet bij zijn, dus na mij was de jongste 9. Ik koos daarom voor comfortabele schoenen (dat kwam goed uit, want we hebben Just Dance gedaan). Verder had ik een leuk groen jurkje aan met een Kerst-achtig printje.

Vest H&M / Jurkje + riempje Primark / Maillot Hema / Schoenen Ugg

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie Kerst looks!

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Mooie kerstlook zeg, staat je onwijs goed! Vooral dat jurkje is echt super leuk. Ik droeg een groene peplum top met een zwarte broek en zwarte pumps er onder, gecombineerd met wat goud kleurige sieraden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik heb het geweten met kerst, hakken van 10 centimeter, op de fiets.. met wijn op.. haha! Alsnog heb ik een leuke kerst gehad, ik vind jouw jurkje heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, niet zo'n geschikt plan geweest dus, die hoge hakken. Maar ach, als je een leuke Kerst hebt, maakt het eigenlijk niet uit!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Kan niet anders zeggen dan dat je er zo leuk uitziet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet er mooi uit, ben benieuwd naar jouw oud&nieuw look.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi, dat jurkje is echt super leuk!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke kerstlook! Dat jurkje is heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig jurkje! En leuk die nagellak! xx

  www.nathalie-kemna.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat gave outfit.
  staat je heel leuk en de maillot staat je ook goed.
  zelf droeg ik een zwarte jurkje met een zwarte panty korte laarsjes.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS