YUMMY / MILKA CONFETTI

zondag, november 03, 2013

Gisteren was ik samen met mijn moeder boodschappen doen, niet zo bijzonder natuurlijk. Maar toen we aan het kijken waren bij de koekjes en de chocola, werd ik helemaal wild, haha. Ik zag opeens iets dat ik nog nooit eerder had gezien; Milka Confetti. Deze bijzondere chocolade reep verdween uit het schap, in de kar, naar de kassa.Toen ik de reep uitpakte vond ik hem er al direct leuk uit zien! Het lijkt echt op confetti! Natuurlijk is het duidelijk dat het mini Smarties zijn, maar het ziet er wel als een feestje uit. Toen de wikkel eenmaal voor de helft van de reep af was, hoorde ik mijn vader al ''Delen!!'' Ik brak de reep in stukjes, en met z'n drieën gingen we proeven.


Mijn moeder vond het lekker. Het knisperige van de Smarties vond ze wel verrassend. Of de Smarties echt van toegevoegde waarde zijn? Dat wel, voor af en toe dan. Soms hoort chocolade gewoon weg te smelten in je mond, dat kan hierbij niet. Als je gewoon zin hebt in iets extra's is dit een goede oplossing.

Zelf vond ik het ook erg lekker dat er iets knisperigs (is dat een woord?) in zat. Naast dat, ziet het er ook super leuk uit! Ik eet niet echt vaak een chocolade reep, ik ben meer van de chocolade rozijnen. Maar dit vind ik wel een erg lekker reepje! Deze zal sowieso vaker in het winkelmandje komen.

Zijn jullie chocolade liefhebbers?
Milka Confetti - €0,99 AH

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Aaah dat ziet er zo lekker uit! Deze ga ik dus binnenkort echt even uitproberen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah die wil ik hahaha <3__<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah, die ziet er zo lekker uit! Ik zag laatst ook een Milka 'bubbel' chocoladereep met caramel erin. Geproefd, en yummm die was ook heerlijk. Beetje bros achtig ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die zag ik ook liggen! Maar daar hou ik persoonlijk niet zo van, dus die heb ik laten liggen ;)
   x

   Verwijderen
 4. Aaah! Ik wil ook, deze ziet er echt overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt dol op chocolade en deze heb ik een tijd terug ook gehad. Ik vond de smarties er in leuk en lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hem al een keer gezien, hij ziet er zo leuk uit! Hij lijkt me heerlijk dus ik ga hem binnenkort kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaah dat ziet er kei lekker uit!1 Welke camera gebruik jij?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS