VASELINE / MOISTURE LOCKING BODY LOTION

woensdag, november 27, 2013

Een tijdje geleden schreef ik al over hoe je jouw handen winter proof kan krijgen, dat deed ik in dit artikel. Nu weet een artikel over het verzorgen van je huid. Mij huid is erg droog en de herfst begint al mijn benen te verwoesten. Droge huid, jeuk, en door het krabben; rood. Niet zo fijn dus. Normaal smeer ik mijzelf alleen na het douchen in, maar als de winter komt probeer ik het wel vaker te doen.


Deze body lotion heeft de naam Intensive Rescue gekregen. Of hij een situatie van droogheid kan redden in no time weet ik eerlijk gezegd niet. Ik gebruik hem zelf namelijk om zo'n situatie van intense droogheid te voorkomen. Als ik soms een ''kriebel jeuk'' aanval krijg op mijn droge benen, gaat het wel snel over als ik ze even insmeer.

Momenteel heb ik in mijn kamer in Tilburg de grote fles staan. Deze heeft een inhoudt van 400 ml. De kleine variant heb ik in mijn huis bij mijn ouders staan. die heeft een inhoudt van 200 ml.


Even de drie vinkjes van de beschrijving na gaan. Vinkje 1 - Herstelt en verzacht de huid onmiddellijk. Daar ben ik het mee eens. Dit vinkje hebben ze goed op de verpakking gezet. Als ik ineens erge jeuk krijg omdat mijn benen erg zijn uitgedroogd, ik smeer even deze body lotion erop.. Geen jeuk meer! Vinkje 2 - Zorgt 24 uur lang voor een effectieve hydratatie. Uhm.. Geen idee? Het is in ieder geval niet zo dat ik 24 uur lang geen drogen benen (of armen) meer heb. Vinkje 3 - Voor de droge en zeer droge huid (geschikt). Ik zeg ja! Mijn huis is erg droog en voor mij werkt deze Vaseline erg goed. De huisarts heeft hem mij ook zelfs aangeraden.

Hebben jullie in de winter last van extra droge benen?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Oh wat fijn! Ik heb precies hetzelfde en het jeukt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad een hele goede bodylotion voor de zeer droge huid. Mijn vriend heeft een zeer droge huid en moet (ja, ook als man zijnde dus haha..) elke dag na het douchen flink smeren, met name op zijn rug en rond zijn schouders. Hij gebruikt ook altijd deze bodylotion.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen dat jouw vriend zich goed insmeert.
   Denk dat meerdere mannen dat moeten doen, en gewoon even stoppen met het denken van ''Verzorgen is een vrouwen ding.''
   Liefs

   Verwijderen
 3. Ik gebruik deze al jaren, heb meerdere bodylotions maar moet zeggen dat tot nu toe geen enkel zo fijn is voor mijn droge benen als deze.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS