SHOPLOG / ONLY

Op donderdag 31 oktober ging ik in de ochtend naar de opening van het nieuwe filiaal van de Only in Nijmegen. Voor de eerste 50 bezoekers was er een verassing.. 50% korting op alle nog niet afgeprijsde artikelen! Ik ging helemaal los, benieuwd naar mijn aan koopjes? Bekijk dan snel het filmpje ;)

Abonneren? Klik hier!

10 opmerkingen:

 1. Wat een suuuper leuke shoplog!! :) Ik ga ook shoppen vanmiddag en ik ben van plan leuke winterdingen te kopen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen heb je gedaan, ik ben er nog steeds niet geweest. Toch maar even snel naar de stad gaan deze week

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen!

  P.s. ik volg je op bloglovin, volg je me terug? Thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke shirts en mooie truien zeg, perfecte herfstkleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.