OPENING PRIMARK EINDHOVEN

donderdag, november 21, 2013

Dinsdag 19 november werd er weer een nieuw Primark filiaal geopend, dit keer in Eindhoven. Om 11:00 ging de winkel officieel open voor de klant. Maar Laura en ik waren er al om 09:15! Er was een hoop pers aanwezig, waaronder ik. We kregen bij de ingang een leuke katoenen tas met de opdruk I heart Primark, daarnaast kregen we een kaartje met daarop een gekleurde stip. Die stip stond voor welke groep je moest volgen met de tour.Voordat de tour begon, konden we lekker smullen van al het lekkers dat voor ons was klaar gezet. Omdat ik iets meer dan een uur in de trein moest zitten, had ik al ontbeten. Uiteraard kon ik al dat lekkers niet weerstaan, en heb ik lekker gegeten. Dit was overigens de eerste keer dat ik donuts op een stokje aantrof.


Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten was het tijd voor de speech. Bijna tijd voor ons om de winkel te ontdekken. Ik wist altijd wel dat er veel personeel bij de Primark filialen werkt, maar nu was ik wel even verrast. Er werken bij Primark Eindhoven namelijk 450 mensen! Maar waar staan die mensen dan allemaal? Naast de mensen die in de winkel staan, staan er ook een heleboel mensen bij de paskamers. Als ik mij niet vergis, telt Primark Eindhoven 61 paskamers. Daarnaast telt het filiaal 64 kassa's. (Met mijn 1.60M kon ik helaas geen goede foto's maken van de speech)


De speech was afgelopen en we mochten beginnen aan de tour. Zelf hadden Laura en ik een roodkleurig stipje, en volgden wij de rode groep. Bij elke verdieping (kelder, begane grond, verdieping 1, verdieping 2) kregen we een korte uitleg. Die uitleg ging over wat voor items je er kon vinden, en op welke manier ze het gepresenteerd hebben. Natuurlijk vertelde ze ons ook over de dingen die ze hier anders hebben gedaan dan bij bijvoorbeeld andere filialen. Ze heeft dit filiaal een prachtige Denim Kitchen. Een hoek, ingericht als keuken met wanden en ''kook'' eilanden, met denim broeken. Dit geeft een ruimer en overzichtelijker effect dan in bijvoorbeeld andere filialen. 


Het feest begon stiekem pas na de tour. De mochten een beter kijkje nemen in onze katoenen I heart Primark tassen.. Er zat een klein chique doosje in. We tilde de deksel er af en troffen een giftcard aan ter waarden van €50! Inmiddels was het 09:45 en de tijd begon te dringen. We moesten snel gaan shoppen voordat de winkel officieel open ging.. We stonden op de tweede verdieping snel even te passen toen we beneden gegil hoorde, veel gegil. Daarnaast klonk het als tromgeroffel, heel veel voetstappen. Snel verder passen dus!

Jessy - Laura - Ik - Natiza - Sharon - Charlotte - Joyce - Demi - Carola

We hebben het erg naar ons zin gehad en natuurlijk ook heerlijk gewinkeld. Laura was €49 kwijt. Perfect gedaan zeg ik zo! Ik deed het ook redelijk goed en gaf €43,50 uit. Beiden hebben we dus nog een beetje op onze giftcards staan. Snel weer eens terug om lekker uit te geven! De giftcards zijn geweldig om iemand cadeau te doen, en ik zou er met liefde eentje ontvangen! Anyways, zouden jullie een shoplog willen zien? Zo ja; foto of film?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Wat leuk!! :) De Primark ziet er nog zo mooi en netjes uit, haha! :) Ik vind shoplog video's altijd het leukst!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er allemaal leuk uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit in een Primark geweest ben, maar ik denk dat ik dat toch echt snel een keer moet doen. Wat heb je allemaal gekocht voor die 43,50?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, ik ben jaloers! Waarom heb je geen foto van een onesie plz?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het een super leuke en gezellige dag! Ik heb ook aardig wat gave dingetjes kunnen scoren :) Die laatste foto is echt super, leuk om je eens gezien te hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook lekker kunnen winkelen van de giftcard! Ook ik vond het leuk om jou in het echt te zien :)
   Liefs

   Verwijderen
 5. leuke foto's, ben benieuwd naar wat je gekocht hebt xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik was er zelf ook bij en heb een shoplog filmpje gemaakt, die kan je op mijn blog vinden. Filmpjes vind ik het leukste om te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Komt er een tweede Primark in Eindhoven?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS