OPENING ONLY NIJMEGEN / PLEIN '44

vrijdag, november 01, 2013

Gisteren was de opening van het nieuwe Only filiaal in Nijmegen centrum. Only beschikt nu over twee winkels in het centrum. Eerst beiden van klein formaat, tot nu. Één van de filialen is gesloten en naar een grotere locatie gegaan, aan plein '44. Het plein is nu nog een beetje kaal, maar zal binnen enige tijd een bruisende plek worden met ook een Zara en Primark. Ik kan in ieder geval niet wachten!

De eerste 50 bezoekers kregen vanochtend, toen de deuren om 09:00 open gingen, een pasje met recht op 50% korting op de niet afgeprijsde artikelen. Gelukkig was ik één van die lucky 50, en sloeg ik mijn slag. Om 11:00 had ik alweer rijles, dus het was echt speed shoppen. Ik kocht wat dingen die niet afgeprijsd waren, en dus de 50% korting actie op gelde. Ook kocht ik één item dat wel was afgeprijsd. Ik ging naar huis, voor de rijles, maar miste toch wat.. Ik ging na de rijles weer terug, en kocht meer. Zouden jullie een shoplog willen zien?

Vergeet vooral niet te abonneren op mijn kanaal, dat kan hier <<

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuk filmpje. En ik wil wel een shoplog zien, want ik ben nieuwsgierig wat je dan allemaal gekocht hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke video. kan niet wachten tot de primark er zit.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje! Ik snap dat je niet kan wachten als er een Zara en Primark komt :)
  Ik zou het ook leuk vinden om een shoplog te zien!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video! :)

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje, ik ga er dinsdag even heen, kijken of er wat leuks is. Ik ben benieuwd naar je shoplog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk filmpje is het geworden!! Ik sta dr op! Haha, kun jij mij nog herinneren, met mijn vriendin? Het meisje met de bril? ;) Groetjess!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS