OP KAMERS GAAN / SHOPLOG

vrijdag, november 15, 2013

Als je mijn blog al eventjes volg, dan weet je wel dat ik een kamer zocht in Tilburg. Nu ik dit typ zit ik ook in een kamer. Ik heb er namelijk een gevonden! Al een tijdje terug, maar ik wilde het graag vertellen als ik er al in zat. Vorige maand had ik een kijkavondje. Het was erg gezellig en de meiden waren leuk. Ik was niet de enige die kwam kijken voor de kamer, er waren nog 3 anderen. Ik was het laatst, en toen ik nog geen 20 minuten weg was kreeg ik al een sms. Ze wilde mij! Dol gelukkig zat ik in de trein terug naar huis.

Oké, ik mag dus de kamer. En dan? Toen ben ik begonnen met een tekening op schaal maken van de kamer. Die was af. Toen pakte ik de Ikea site erbij. Een tijdje geleden had ik al een wishlist gemaakt, dus dat kwam goed uit. Ik pakte ook maar de rekenmachine erbij, en ging mijn tekening op schaal invullen. Ik kreeg een steeds beter beeld van hoe ik het wilde en wat ik nodig zou hebben. Toen was het tijd om naar de Ikea te gaan. Owh, wat is dat toch een hemelse winkel.

Ik had een beetje uitgerekend hoeveel geld ik nodig zou hebben voor de inrichting van mijn kamer, oepsie. Het werd iets meer.. De Ikea is gewoon gevaarlijk! Zo veel leuke spulletjes die gewoon automatisch in de grote winkelkar terecht komen. Misschien hebben ze daarom wel zulke grote karren?  Anyways, ik heb wat sullen gekocht bij Ikea, Blokker, Albert Heijn, Hema en Xenos.

Deel 1 - In deze shoplog heb ik spulletjes die te maken hebben met food.


Deel 2 - In deze shoplog heb ik spulletjes die te maken hebben met decoratie.

You Might Also Like

17 lovely comments

 1. Wat superleuk dat je op kamers gaat!! :) Ik vind de spulletjes die je hebt gekocht echt superleuk! Ik vind het op een pokemon lijken maar ik vind het zo leuk hahaha!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je op kamers gaat en je hebt ook erg leuke spullen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HAHAHAHA, een pokemon! ;) Leuke spullen! Zo'n schapenkleedje is zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gehaald! Heel veel plezier op kamers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei leuke spullen gekocht, nu nog een keer een room tour laten zien hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Waar woon je ergens? Misschien dat je dicht bij mij woont ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik woon aan de Statenlaan :)

   Verwijderen
  2. Oh wow, dat is echt dichtbij. Ik woon op de Professor Verbernelaan!

   Verwijderen
  3. Wow super leuk! Misschien moeten we eens iets gaan doen samen, hahaa

   Verwijderen
 7. Super leuke en handige spulletjes heb je gekocht! Vind je het spannend om op kamers te gaan? Lijkt mij wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :)
   Ik vind het wel een beetje spannend, toch wel wennen.
   Maar ik vind het vooral heel erg fijn!

   Verwijderen
 8. Wat een leuke items heb je gekocht! Spannend dat je op jezelf gaat wonen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk om te zien! Heel veel plezier toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS