MIJN FAVORIETEN VAN OKTOBER

dinsdag, november 05, 2013

De maand november is pas net begonnen, dus dat vraagt om een kleine terugblik van de maand oktober. Graag wil ik met jullie mijn favoriete delen! Voor elke categorie heb ik één favoriet. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van lifestyle, fashion en beauty? Kijk dan snel verder.

Lifestyle - Mijn lifestyle favoriet van de maand oktober is Candy Mountain van Lush. Het weer begon al wat kouder te worden en het ging ook steeds harder waaien. We werden verrast met enkele dagen lekker weer, maar dat weerhield mij er niet van om heerlijk in bad te duiken met deze bubble bar. Hij ruikt heerlijk naar snoepjes en laat een grote berg schuim achter in mijn bad.

Fashion - Mijn fashion favoriet van de maand oktober zijn mijn Uggs. Waarschijnlijk worden mijn Uggs de fashion favoriet van de komende koude maanden, maar hé, ze zijn ook echt warm. Ik heb twee paar en wissel ze ook af, maar dit paar vind ik toch het leukst. Ik heb ze nu een jaar en ze zitten nog steeds hemels. 

Beauty - Mijn beauty favoriet van de maand oktober is mijn aller eerste Mac lippenstift, Diva. Ik heb hem gekocht in Amsterdam bij de Mac Pro Store met een vriendin. Ik ben er echt super blij mee, gewoon gelukkig! Hahaha. Ik wilde al een lange tijd iets van Mac en stapte de winkel in zonder een duidelijk doel, maar wel het liefst een lippenstift. Ik zag Diva en hij sprak me direct aan. Ik heb hem al best vaak gedragen.

Wat is jullie lifestyle, fashion of beauty favoriet?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Die lipstick is echt zooo geweldig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur die lipstick, geen wonder dat hij in je favorieten zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke Uggs met die verfspatten. Erg orgineel!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS