MAYBELLINE SUPER STAY / NUDE PINK 640

vrijdag, november 29, 2013

Zoals je in dit artikel kan lezen, was ik een beetje los gegaan bij Kruidvat tijdens de make-up actie. Onderaan het artikel had ik ook geschreven dat jullie wel wat reviews konden verwachten, dit is de eerst. Ik heb gekozen voor Nude Pink omdat ik opzoek was naar een nude lipstick, maar niet te bleek.


Ik was al bekend met deze Super Stay 24 lijn van Maybelline. In mijn stash heb ik er namelijk nog twee andere kleuren van. Die kleuren blijven bij mij erg goed zitten, dus wilde ik er nog wel een. Ook deze nude kleurige gloss blijft lang op z'n plaats. Mijn lippen worden er niet droog van, als dat wel zo is? Doe ik gewoon even de bij behorende balsem er overheen. Mijn lippen krijgen dan meteen weer wat glans.

Mijn huid is erg bleek en mijn haren zijn blond. Als ik bijvoorbeeld een wit t-shirt aanheb, word ik er alleen maar bleker van. Vandaar dat ik dus ook maar opzoek ging naar een nude kleur die niet te bleek was. Het liefst eentje die bijna niet, of niet, lichter van keur was dan mijn eigen mond.


Als je het mij vraagt; missie geslaagd! Ik vind het een prachtige kleur, niets op aan te merken. Over de Super Stay 24 gloss ben ik al tijden positief. Dus daar heb ik ook geen commentaar op. Het is wel echt een item dat ik alleen zou aanschaffen als het in de aanbieding is. Deze kostte geloof ik €15. Maar ach, ik vind het die prijs wel waard. Ben jij nou ook een beetje bleek, maar toch opzoek naar een nude keur? Dan is dit misschien ook wel een goede kleur voor jou!

Houden jullie van nude-kleurige lipstick?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Hele mooie kleur en staat super mooi bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Ik heb zelf de rode variant en ben ook enorm tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cherry Pie of een andere? Want die heb ik dan namelijk ook ;)

   Verwijderen
 3. De kleur staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw mooie kleur, staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS