MAYBELLINE / MAUVE & SWING

donderdag, november 07, 2013

Waarschijnlijk is het niemand ontgaan dat Big Bazaar regelmatig geweldige merken in het goedkope assortiment heeft zitten. Ik ging even langs het filiaal in Nijmegen en kocht 3 lakjes van Maybelline. De nagellak van Maybelline vind ik altijd fijn lakken en ze drogen ook snel. Ik twijfelde dus geen moment om ze te kopen.Soms vraag ik mij af hoe een winkel als Big Bazaar merken als Maybelline zo goedkoop kan verkopen? Waarschijnlijk kopen ze het assortiment in van winkels die failliet gaan, maar hun eigen assortiment is best groot. Anyways, ik ben er blij mee! Naast deze prachtige nagellak verkochten ze nog veel meer make-up. Ik wilde graag een mooi kleurtje voor op mijn nagels deze herfst, dus meer make-up dan nagellak heb ik niet gekocht. Net als de nagellak van Maybelline van bijvoorbeeld Kruidvat, droogt deze snel en lakt hij fijn. 

Kopen jullie wel eens make-up bij Big Bazaar?

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Mooi lakje! Ik moet ook maar eens een kijkje gaan nemen bij de Big Bazaar binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje!

  Doe je al mee met mijn winactie? neem een kijkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie kleur ik vraag me dus ook af hoe het zo goedkoop kan? Misschien zijn het overblijfselen ofzoiets? Ik vind het iniedergeval niet erg haha! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En jouw idee is ook wel een beetje logisch. Laten we het maar ''Het Grote Big Bazaar Geheim'' noemen. x

   Verwijderen
 4. Leuk kleurtje! & Wat een leuke blog heb je, ik volg je vanaf nu via bloglovin. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   En hartstikke leuk dat je mij volgt :)

   Verwijderen
 5. Big bazaar zit helaas niet bij ons in de buurt, echt zo jammer! Dit kleurtje wat je laat zien vind een mooi apart kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS