MAC LIPSTICK / DIVA

woensdag, november 13, 2013

Inmiddels zijn jullie er wel van op de hoogte dat ik een lippenstift van Mac in mijn stash heb. Het is de allermooiste lippenstift die ik ooit heb mogen hebben, dus waarom heb ik er nog geen artikel over geschreven? Geen idee eigenlijk, stom. Dus bij deze, een klein review over Diva.


Ik was (soort van) op zoek naar een diep rode lippenstift, maar ik vond er steeds geen. Bij Hema vond ik er eentje die mij wel aanspraak, maar ik vond dat er te veel glans in zat. Het liefst had ik gewoon een mooie, matte donkerrode lippenstift. In oktober ging ik samen met Laura naar Amsterdam. Aangezien ik nog nooit in de Mac Pro Store was geweest, wilde ik graag een kijkje nemen. Toen viel mijn oog op deze prachtige rode kleur, gelukkig zat deze ook nog in de matte collectie van Mac.


Ik maakte even een snelle swatch op mijn hand, ik wilde meer! Een beetje zenuwachtig stapte ik op het personeel af, met de vraag of iemand deze bij me wilde op doen. Toen de lippenstift eenmaal op mijn lippen zat was ik helemaal in de wolken; wat mooi! De kleur heeft een chique uitstraling, telkens als ik hem op heb en ik kijk in de spiegel, droom ik even weg. Ik ben erg blij dat ik deze heb gekocht :)


Als ik hem 's ochtends op doe, zit hij er in de avond nog op. Echt een goede kwaliteit! Ik denk dat het ook wel mee werkt dat het een matte lippenstift is, in plaats van zo veel glans. Een slechte gewoonte van mij, is dat ik wel 100 keer per dag lippenbalsem op doe. Ja inderdaad, ik lijd aan de lippen-balsem-verslaving. Hoe dan ook, ik neig er helemaal niet naar om te doen met deze lippenstift op. Hij droogt mijn lippen niet uit, dus dat is wel een mega pluspunt.

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat een super mooi kleurtje!! :) Het doet me denken aan de herfst en hij staat ook supermooi! De lippenbalsem verslaving heb ik ook, haha, helaas.. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, vooral nu met de herfst en winter moettt ik gewoon lippenbalsem op!
   Susan x

   Verwijderen
 2. Wow, dat is echt precies de kleur waar ik al heel lang naar op zoek ben! Echt een prachtige lippenstift!

  Liefs,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een super mooie kleur en mooi meegenomen dat de kleur zo lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS