MAAK JE HANDEN WINTER PROOF

dinsdag, november 19, 2013

Zelf heb ik een hele slechte huid. Erg droog, en hij kan niet zo veel hebben. Bij een heleboel mensen is dat anders, hun huid is bijna perfect. Maar dan nog, de winter komt eraan! Ik denk dat tijdens de winter iedereen wel extra aandacht aan zijn of haar huid moet besteden. Mijn handen en benen zijn nu al slachtoffer van het weer. Mijn benen zijn erg droog, net als mijn handen. Mijn nagelriemen zijn er toch wel het slechts aan toe. Tijd om aan de slag te gaan!Voor mijn handen heb ik gewoon een klein blikje van Nivea gekocht. In dit blikje zit 30ml, dat is voor alleen je handen wel genoeg voor een tijdje. Mijn goede voornemen is natuurlijk om een paar keer per dag mijn handen en nagelriemen goed in te smeren en te laten intrekken. Waarschijnlijk is dat een voornemen dat ik ga vergeten, maar ik doe mijn best.


Nivea crème is er eentje die altijd wel aangenaam ruikt. Gewoon de ouderwetse Nivea geur, haha. Naar mijn moeders idee is die geur nooit veranderd. Doordat de crème best wel vettig is trekt hij niet zo erg snel in. Het trekt wel op een goed tempo in, maar je voelt overduidelijk dat er een laagje op je huid ligt. Storend is het niet. Mijn huid trekt niet meer nadat ik het op mijn handen heb gesmeerd.

Gaan jullie deze winter extra aandacht aan jullie handen besteden?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik vind deze crème nog steeds altijd zo fijn, haha alleen het is inderdaad zo vet! Maar ik vind het wel lekker en de geur trouwens ook!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nivea is een heerlijk product voor droge handen. Ik gebruik momenteel een pot Nivea Soft die ook heel fijn is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een heerlijk product ik heb hem ook een keer gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik moet er wel veel aandacht aan besteden, ze zijn kurkdroog in de winter ^^'

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal fan van de Nivea crème! Na het douchen doe ik hem vaak op mijn gezicht, want dan is mijn huid heel droog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn gezicht is na het douchen ook erg droog. Zelf doe ik er dan Biodermal (of zo) op.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS